Festivalhelgen :)

Nu kommer bilderna från helgen :D

Fredag:
Middag hos mej. Jag bjöd Emma, Krille å Linus på tacopaj. Sen bjöd Emma på kladdkaka.

  


Sen for vi vidare på olika förfester. Jag for till Isabell.

   
   


Lördag:
Tog en promenad till Sofie å satt ute å käkade pizza å solade.

   
 


På kvällen fortsatte vi å sitta ute ett tag hos Micke och spela lite kubb å så.

   
   

Sen in på området, där vi festade vidare å dansade å hade kul.

   



Söndag:
Låg ute å solade hela dagen. Blev även lite fotboll.

 

En väldigt trevlig och mysig helg helt enkelt :)












Stadsfesten, lördag

Helgen har gått hur fort som helst. Men det är ju så när man har kul :)
Blev förfest hos micke igår. Vi satt ute på filten å lekte lite lekar å spelade kubb å hade det mysigt.
Åkte taxi in kring 10, sen in å ner till öltältet..haha, det är som bra att man betalar 500 spänn för att sitta i ett öltält.
Men kul ha det vare iaf. Å dansat har vi gjort.
Sen åkte jag, Sofie å Micke svarttaxi hem till han. Typ rolig turk som körde. Känns som jag ahr bott hos micke i helgen..haha :P
Idag belv det att ligga ute å sola igen, sen blev det lite fotboll å skvaller:P Å jag gjorde ju världens snyggaste fall...haha.
Sen blev det pasta från viking till middag. Å nu har vi sett fotbollen.
Nu är jag hemma. Har typ itne vare hemma mycke i helgen...ska bli sååå skönt å sova nu. Har typ sove 5 timmar på hela helgen.

Måste bara säga att det finns personer som är hur störda som helst. Kan ju typ inte ha nån respekt alls för andra. Förstår inte hur han tänker. Inte alls verkar det som. Blev ganska så besviken. Igen.

Kommer bilder sen :)

go natt

Stadsfesten, fredag

Blev en rikigt lyckad kväll igår :D
Förfest hos Isabell me massa trevligt folk..sen blev det bastubussen in till stan.
In på området å direkt till öltältet längst ner. Var skitkul å jättemycke känt folk.
Sista timmen/timmarna släppte jag å sofie loss ordetligt å stod å dansa å hoppa å sjöng/skrek vid scenen i tältet. Vi hade skitkul!! När det stängde gick vi ut å letade efterfest överallt typ, men det gick inte så bra. Tillslut for jag, Sofie å Krille hem till Micke å sov där. Alla 4 i hans säng. Åsså fick vi typ nån skrattattack, låg å skratta typ en timme :P Vi ahde det så mysigt :) Sov kasnke 2-3 timmar. Sen gick vi ut å la oss på gräset å lyssna på musik. Myspys:)
Sen blev det en liten promenad till sofie för å käka lite pizza. Satt ute på gräset då också. Värsta mysdan idag. Å jag är överlycklig att det är sol idag.
Nu ska jag typ sova ett tag, sen duscha å sen är det bara att börja om igen. Blir förfest här på moröhöjden ikväll hos nån av oss :) De är som kul när vi bor så nära varran :)

Nä, nu väntar sängen. Vi ses ikväll!! :)


Väntar....

nu sitter jag å väntar på min skjuts. tiden går vääldigt sakta. Emma, krille, krille å linus for för en halvtimme sen. Jag kunde ha åkt me dom...eller ajg va som påväg å åka me dom, jag ahde satt mej i bilen, emn då ångra jag mej å ville åka me madde iställe...haha velis:P men de va ju som inte det roligaste att sitta själv... hoppas dom kommer snart :)

hoppas de blir kul ikväll. Ha ju vare lite halvpepp i veckan...,men oftast bruka ajg ju som ha kul iaf :D

Snabb dag

Shit, den här dagen har gått hur fort som helst å jag har typ hunne göra hur mycke som heslt också :)

Jobbade imorse 7-12. Sen hem hämta kläder, rensa å lägga in dom i garderoben. Tog ett tag kan jag säga. Hade visst mer kläder än jag trodde :P

Kl 3 for jag in till stan å träffade sofie, elin å hennes kompis å gick å fikade på waynes.

Sen hem igen å fortsätta med kläderna. Efter det städade jag hela lägenheten å dammsugade. Inte för att jag har så stor lägenhet, men jag ahr världens sämsta dammsugare.

Middag vid halv 6. Blev kycklingwok :D Sen diska å ut å gå en sväng. Kändes lite jobbigt före, men typ skönt när jag väl hett mej ut.

Nu ska jag gå å duscha, sen blir det tvn, sen sängen.

Jobb imorrn 8-12. Sen blir det typ att göra sej iordning för fest.
Blir förfest hos Isabell. Kul kul :)

kul!!

Nu sitter jag på jobbet å har ingenting å göra. Har suttit här sen halv 9. Ska inte fara iväg förrän 10 typ. Värt. Fast jag får ju pengar iaf :)

Igår hämtade jag ju min garderob. Det var inte kul å sätta ihop den. Det var 1000 delar. Jag blev inte på bra humör. Men då kom ju min snälla pappa å hjälpe mej å sätta ihop den. Det tog ju ett tag, men tillslut så. Sen for jag till Micke å va me han å krille å joel å såg fotboll :)

Efter jobbet idag ska ajg till gamla lägenheten å hämta alla mina kläder nu när jag ahr en garderob så jag får lite ordning. Sen ikväll får jag se vad det blir. Om jag sak va me på förfesten å sen fara hem eller om det blir fotboll ikväll också...

Morronpromenad

Nu känner jag mej som duktig. Steg upp kl 9 imorse. Kändes lite småjobbigt när väckarn ringde. Jag är ju faktiskt ledig och får sova om jag vill. Men jag fick mej upp iaf. Åt frukost å på me nå fulkläder. Sen tog jag cykeln och cyklade till Sofie. Typ det jobbigaste jag gjort. Motvind hela vägen. Å torsgatan är ju som inte den trevligste vägen nu hur som helst. Men jag fick mej dit iaf. Åsså for vi på våran morronpromenad. Blev broarna runt. Tog typ en timme. Väldigt härligt efteråt :)
Kändes ju inte så peppande å cykla hem sen. Men jag hade ju iaf medvind nu så det gick ganska bra.

Nu är klockan 12. Vad ska jag göra resten av dagen då? Kanske borde städa lite. Förresten, kom på att jag har tvättid nu. Kanske ska gå ner me tvätten då...

Fick höra att det var en till som ville komma å titta på lägenheten som verkade väldigt intresserad. Kanske blir budgivning då. Hoppas hoppas hoppas. Jag har verkligen inte råd att gå back på lägenheten nu. Jag har ju knappt råd att äta :S

Idag ska jag fara å hämta min garderob. Ska bli skönt å få lite ordning. Just nu är det kläder överallt..

Få se om det blir båtarna ikväll eller vad jag hittar på. Kändes väl inte så peppande när det är sånt här väder. Men man träffar ju lite folk iaf :D

kladdkaka

Vet inte om ni kan se mitt förra inlägg "tjoller". Det blev nå knas när jag skulle spara det..inte för att det var nå viktigt men ändå.

Ikväll ha jag vare me sofie å sen jenny ett tag också. Jag å sofie gick på ica å köpte kladdkaka, sen gick vi ner till älven å satte oss där å käka upp den. De va som mysigt. dom ah ju börja göra i ordning för stadsfesten, så då spela dom musik där också. Blev ändå lite mer peppad på stadfesten. Men inte som jag brukar vara...bara vi hittar nån rolig förfest så blir det nog kul :)

Imorrn sak jag å sofie på en morronpromenad å gå bort kladdkakan vi åt ikväll..haha
Blir typ härligt ändå å jag måste ändå få mej upp imorrn så jag kan lägga mej tidigt imorrn kväll eftersom ajg sak jobba på torsdag. Jag tror jag sak försöka byta bort fredan, så jag akn gå ut på torsdan..skulle vara kul. Ha aldrig vare där på torsdan. Många säger att de är kul då:) får se hur det blir.

Tjoller

Nu har jag vare på jysk å frågat vars min garderob är, eftersom den skulle ha komme för drygt en vecka sen. Å då skulle dom skicka ett sms att den hade kommit. Men det gjorde dom ju aldrig. Å den hade ju såklart kommit, å den komme säkert den dan dom sa, men jag fick aldrig veta det bara :S Inte bra ordning på det där stället alltså!!

När jag körde dit så var bilkön på e4an nästan ända till rondellen vid statoil. Fattar inte hur det kunde vara så mycket bilar mitt på dagen...

Å jag måste bli peppad på stadsfesten nu. Jag har ju ändå köpt biljett för 2 dagar. Då måste jag ju dit. Känns som att jag hellre vill sitta hemma å tycka synd om mej själv. Inte för att det är så jävla synd om mej igentligen. Finns dom som har det mycket jobbigare. Men det har som vare för mycket nu på kort tid. Orkar som inte....allt känns typ tråkigt nu!

Jag tror jag ska bli en lesbisk nykterist å flytta till kina eller nåntiing :P För killar är bara problem, alkohol är bara problem å i sverige bor det typ dryga människor som inte vågar prata med folk. Så jag kanske borde starta mitt nya liv..haha..

Nä, nu är det sluttjollrat. Ni ska inte ta mina inlägg för seriöst. När jag har lite å göra tänker jag alldeles för mycket å då kan det komma upp världens sjukaste grejer...

Nu:promenad.
Ikväll:träffa sofie :)

bajj

Midsommar i bilder

Glada jag :P
Killarna på rad...
Leker charader..haha
Kubbspel...killarna mot tjejerna..
..men vi var bara 2 tjejer i början så vi fick låna några killar :)
Daniel å Sofie
Isabell, jag å Sandra..
dansar på lastbilsflaket..väldigt heta :P
Micke å Joel

Måndag

Gud, jag har verkligen blivit bortskämd. Det är så jäkla jobbigt att stiga upp på morron.
Var helt död imorse. Ville typ ringa å sjukanmäla mej. Men då får jag ju inga pengar,
så då vare bara att he sej upp iaf. Men nu är ajg ledig till på torsdag, så det ska bli skönt :D

Jag måste ringa till jysk idag å fråga vars min garderob håller hus...
åsså måste jag ringa till vicevärden på hsb å fråga vilket som är mitt förråd..
Less less less. Känns som jag inte ahr gjort annat än att ringa folk senaste veckorna...

Jag tror jag ska försöka få mej ut å gå en sväng nu. Blev som lite av det i helgen.
Blev mest tårta å typ ligga i soffan å slöa :P

I helgen är det ju stadsfesten. Men just nu känner jag mej väldigt jätteopeppad på det.
Kanske beror på att jag inte känner för att träffa vissa personer. Även fast jag vill det igentligen.
Men då vill jag att det ska vara som vanligt och inte som sist...

Söndag

Idag har jag jobbat på morron. Var typ jobbigt. Fick ett larm direkt på morron, så då vare ju bara å fara iväg. Å då var jag tvungen att skicka in en gubbe på lassa. Å sen så har jag ju inte sove så överdrivet mycke i helgen, så jag var ju inte så pigg heller. Sen är ju inte mitt humör det bästa just nu heller efter allt som har hänt!! Kände mej inte så trevlig mot gamlingarna...men orka va glad jämt lixom :P
Jag slutade kl 12 å då for vi till byske å firade mormor som fyller 80 år imorrn :) Åsså fick jag se småpluttarna Alfred och Vera. Hur söta som helst :)

Nu gick jag över till Krille för å uppvakta han. Hann ju som inte de i fredags då han fyllde år :P
Men då var han inte hemma. Men lämnade iaf hans presenter, så då får han en liten överaskning när han kommer hem :)

Nu tror jag att jag ska sätta mej å se en film! Har poppat lite popcorn också.

Jobb imorrn, sen ledig till torsdag :)

Tjing

Kul kväll :)

Blev en riktigt trevlig kväll igår :) Slutade lite fel, som ni kanske redan har fattat :P
Men annars var det kul! Å vi fick ju sol tillslut också. Så himla bra!

Jobbade till halv 5, då vare bara hem, duscha åsså fixa frillan å så. Sen till sofie och grilla :) Inte för att jag var så matglad just då men...:P
Sen vidare till mobackenbadet där killarna var i full gång med deras lekar. Åsså blev det lite kubb å annat kul. Å dans på lastbilsflaket :D
Kring 12 så blev det ett dopp i pölen :P Eller dopp å dopp. Vi simmade ju typ 3 vänder. Men det var härligt :)
Taxi hem nångång mitt i natten. Jävligt konstigt att det kostar 100 spänn från moröbacke till moröhöjden. Är ju inte långt.
Sen gick jag över till Micke å prata ihjäl han hela natten :P Fattar inte varför jag ska prata så jäkla mycket på nätterna. Vi somna kanske vid 8. Pigg idag. Not!
Idag ha jag, Micke, krille å joel vare å käkat på krysset. Åsså for vi å hälsade på Sofie på konsum också.
Å nu ska jag snart fara å jobbat. Väldigt peppad :S

Kommer bilder sen.

Är jag korkad eller?!

Hur fan kan det bli så jävla fel?! Är det jag som är dum eller?
Jag klarar inte av sånt här.
 Det var var typ världens roligaste kväll. Samtidigt som det var världens värsta kväll. Fy Fan!!

Imorrn :D

Jaa..snart är det midsommar. Jag ska försöka att inte ha för stora förhoppningar. Då blir jag bara besviken om de nu skulle regna eller nånting. Men jag tror det blir trevligt iaf.
Ska upp kl 6 å fara iväg på jobbet. Kulit. Hoppas jag får en bra tur, så det går fort :) Slutar halv 5, då ska jag hämta upp Emma i kåge. Sen järnet hem, duscha. Emma ska fixa frillan på mej. Sen packa in cykeln i bilen. Skjutsa Emma till rovön å sen ska jag till Sofie å grilla med hon å Madde å kasnke nåra till :) Efter det ska vi cykla till mobackenbadet till resten av gänget.

Vi ses imorrn! :D

Skitdator

Min dator är ju fan dum! Satt å skrev å mitt i allt så försvann halva texten. Det var början kvar. Sen det som jag skrev i slutet. Skitdator!!

Sen så märkte jag att den inte har nånstans man kan stoppa in kamerakortet. så då måste jag köpa en ny sladd till kameran för jag ahr ingen aning om vars min är. Inte alltid bra å köpa det som är billigt.


Migrän?

Fan, jag tror jag ahr fått migrän :S Har aldrig haft de förr. Men jag ahr skitont i huvet åsså flimrar de typ i ögonen..inte så mysigt :(
Jag får ju inte bli sjuk nu..skulle ju vara väldigt dumt. Jag kanske har fått i mej för lite salt..eller nåt.
Jag ahr nog fått i mej för lite av allt skulle jag tro. Ha typ käka samma lunch och middag i 4 dagar. Inte så omväxlande kost precis :P Inte bra att bo själv. Kom ju typ få anorexia av lathet typ..måste försöka äta nå bättre ikväll...

Nu ska jag ut å gå en sväng å se om skallen blir bättre...sen blir det sys IGEN.

Bajj

Sol på fredag, tack!

Det ser ju lite ljusare ut nu. På smhi står det nu att det ska va uppehåll och lite sol på fredagkväll.
Jag hoppas verkligen att det blir så :) Då går det ju att vara ute iaf :P

Idag har jag vare på stan med mamma å mormor. Jag hittade mej en klänning som jag kan ha på midsommar :D
Nu ska jag snart på stan igen å hjälpa Krille å hitta nå kläder. Åsså ska jag på systemet, sen ica å köpa de jag ska äta på fredag :)

Såg masturbation for women (eller vad de nu hette?!) igår. Haha. Jobbigt. Tänk att måsta åka runt halva jorden för att lära sej att onanera :P

Ikväll äre Sverige-Ryssland. Nån som vill se med mej? ;)

Snart midsommar

 Jag tycker om våran vikariechef. Han är snäll.
Jag ringde till han idag eftersom jag aldrig får tag i nån människa på kommun som gör passerkort. Han sa att han skulle kolla upp det. Sen ringde han upp efter en timme å sa att han hade beställt ett. Bra! Så ska en chef vara :)

Midsommar på fredag. Satt å kollade på bilder från förra året. Var ändå en himla lyckad kväll :)

            Våran snygga midsommarstång Och jag Anna å Elin

 Jag Sofie å Peter Och folk

Hoppas på en lika kul midsommar i år :D Och hoppas vädret blir lite bättre. Annars är det ju inte så superkul å vara ute en hel kväll :S


Teknisk :S

Åhh...tänk om jag kunde vara lite teknisk.
Hade tänkt sätta mej å se en film på datorn. Men då blir det ingen bild.
Hur får man fram bilden? Störande..

Ledig till fredag

Ja, nu har jag jobbat några timmar på förmiddan. Och nu är jag ledig till på fredag. Nice :D
Undra vad jag ska göra då?! Eller igentligen har jag typ mycket att göra. Typ flytta saker som jag har kvar i andra lägenheten, å fixa här så det blir lite finare. Men då är ju jag så jäkla lat, så vi får se om jag orkar. Det skulle ju vara skönt å få det klart...men...........

Hehe..de va som inte bara en på jobbet som undrade vad jag hade gjort i ansiktet.
Men lite avslöjad jag blev. När jag sa att det var i lördags, då sa dom typ "Jaha, du hade drucke lite för mycket?!"
Jaja, så kan det gå :P

Jag hade tänkt fara ut å gå en sväng nu..men då börja de typ spöregna å åska :S Tror jag väntar med det ett tag.

Hård kväll :P

Festhumöret kom igång tillslut iaf och det blev en jättetrevlig kväll :)
Först såg vi lite fotboll, sen gick vi ut å grillade. Utgång på station.
Sen promenad hem och micke hittade en vägskylt som han tog med hem...haha :P

Åsså hann jag ju me lite fyllesms också :S

Grillning :)

Linus och Sofie

Jenny och Jenny

Tjejerna :)

Sen kom Micke och Krille också :)

Sara och Linus

Folk

Jag och Sara

Och så här ser jag ut idag. Fast det ser värre ut på riktigt. Typ uppsvullen å ful. Så kan det gå efter en kväll på krogen :P

Men det var iaf jättetrevligt :D

Midsommar nästa helg!!! :D











japp

Lite mer peppad har jag väl blivit, men inte som jag brukar va..
Det blir nog kul iaf...de är ju vad man gör det till...
Men nu såg jag att nån redan har tagit grillplatsen här :(
De finns ju fler, men de kan ju va kul å få va på sin egen gård en gång :P

Hoppas de är nå kul folk ute ikväll också :)

Nu ska jag göra mej klar innan alla kommer...

Kom igen

Skärpning Johanna!!
Jag har typ vare festsugen hela veckan.
Men idag försvann som det. Och ikväll är det fest hos mej...
Vet inte varför, men nu kände jag inte alls för att festa.
Men det blir nog bättre närmare kvällen :)

Nu har jag iaf köpt mitt duschdraperi. Dom hade ju verkligen inte nå snygga på rusta,
men jag har som inte råd med nåt annat så det får duga :P

Nu håller jag på he över musik på min externa så jag har nån musik i min lägenhet. Det kan ju va kul..

Kom igen..bli lite festsugen nu!!!

Roligare här

Lite festsugen man blir. Dom har typ fest i 3 lägenheter runt mej. Det låter värsta kul :)
Konstigt att det är så stor skillnad. Jag har ju bara flyttat till huset brevid. Å här verkar det bo mycket mer unga människor. I förra hörde man ju inte ett knyst från grannarna. Å levde man om typ kl 11 på en fredagkväll klagade dom. Tror det är lugnare att ha fest här :)


En fredagkväll på jobbet

Nu sitter jag på jobbet å har tråkigt. Har typ ingenting å göra...
Men slutar ju om en timme så jag ska nog överleva.

Ikväll blir det nog lugnt. Typ fara hem å se på tv å sova :P

Imorrn ska jag på solbacken å shoppa...yeey!
Måste ju ha lite dricka till kvällen, åsså duschdraperiet som jag sa.
Sen måste jag köpa en internetsladd också. Kan inte surfa trådlöst förrän om 5 dar typ...
Peeengar, tack!!!

Bredband

Känner mej lite halvisolerad utan internet, men nu har jag iaf ringt å fixat bredbandet.
Så ikväll kan jag börja använda det :D

Idag har jag jobbat till 12. Gick hur fort som helst. Sen jobbar jag ikväll också till 20.
Men lite bortskämd har jag ju blivit nu när jag har vare ledig i 2 veckor. Har ju typ kunnat sova halva dagarna å nu skulle jag upp kl 7 imorse. Är ju inte värst tidigt, men det var jobbigt imorse iaf. Fast man vänjer sej väl tillslut :P

Imorrn blir det typ fest hos mej. Kul kul :)

Nu ska jag ut å leka med engla lite :)

Dator

ja, nu är jag en dator rikare...men nåra tusenlappar fattigare :S
nu ska jag bara ringa bredbandsbolaget så dom sätter igång bredbandet i min lägenhet..

men nu tror jag inte att jag har så mycket dyra grejer kvar å köpa.
så nu kanske jag kan börja om å spara lite pengar..så jag får mej till utlandet i slutet av sommarn ;P

jobb imorrn...

Torsdag

Nu är första natten i nya lägenheten avklarad. Det var inte så hemskt som jag hade trott. Det var ganska skönt :)

 Här sitter jag och ser på tv.. och sover i hörnet... :P

Tapeterna blev ju lite knas på bild men så här ser det ut iaf :)

Köket visar jag inte för det är så fult än...blir bättre när man får upp lite grejer på väggarna.

Idag har jag igentligen jättemycket att göra, men det kändes jobbigt.
Jag ska ringa kommun..eller det har jag gjort, men hon jobabde inte idag :S
Sen måste jag städa lite här...är saker ÖVERALLT..
Åsså måste jag in till stan å lämna lön om jag vill ha nån sån nästa månad..
Jag borde köpa ett duschdraperi också..for typ vatten över hela toan när jag duschade igår...
När Linus har slutat kanske vi ska fara å kolla på en dator till mej och förhoppningsvis köpa en också.
Ikväll ska Anna komma förbi å kolla på lägenheten
Och halv 8 är det fotbollsträning.
Sen hem, äta, duscha, sova...typ :P

Kul dag! Jag kände mest för att bara sitta å inte göra nånting idag..


hehe...

Gud så pinsamt!! Igår efter vi hade tapetserat så for strömen överallt. Vi va i proppskåpet å pillra, men det hände ingenting. Så idag ringde jag vaktis å sa att han fick komma å hjälpa mej. Han kom efter typ 5 min..han titta upp i proppskåpet, tryckte på en knapp och det lyste överallt. Bra man känner sej då.. nää...
Han måste ju ha skrattat ihjäl sej när han gick ut...

Ikväll ska vi flytta alla möbler. Så ikväll blir det första natten i nya lägenheten.
Tycker typ synd om Krille. Kom å se jättetomt ut här.
Å sen att vi inte har fått lägenheten såld än å han måste bo kvar här kan ju inte vara så kul heller :S

Å jag fick byta bort midsommardagen. Jag är hur glad som helst :D Det kan inte bli bättre...

Såg att jag är ledig 4 helger i rad nu. Sen jobbar jag varannan helg. Men det hinner bara bli 3 helger på hela sommaren. Så det blev inte så himla dåligt schema iaf :)

:(

Hmm...ingen ville ha våran lägenhet :( Förstår som inte varför..så ful är den ju inte.
Å inte så dyr heller. Konstigt! Nu blir det iaf en ny visning på måndag, hoppas det går bättre då...
fast då lär ju lägenheten vara mycket fulare. Då är ju hälften av grejerna borta...

Nu ska jag gå över med lite grejer, sen ska jag ut å gå en sväng...

Jobbigt å flytta

Jag ska aldrig mer flytta. Eller ja, nångång ska jag väl det..men nu hoppas jag att det dröjer ett tag :)
Att bära å flytta saker är ju inte det roligaste man kan göra. Det är ju kul när det är klart, men inte just nu..det är lite jobbigt. Grejerna tar ju aldrig slut. Man tror att man har tagit det mesta, men hela tiden dyker det upp fler saker. Å nu är det ju ändå inte ens hälften så mycket grejer som förra gången...

Jag hade hoppats på att det skulle vara klart till helgen. Men vi får väl se om det....
Skulle ju som va skönt eftersom jag börjar jobba på riktigt på måndag.

det regnar idag! tråk!

ikväll ska jag till sofie :)


jaa..

Kikhål i dörren är nog det bästa som finns. Det ringde just på dörren. Det brukar typ aldrig plinga på dörren om vi inte vet att det ska komma nån. Så jag smög dit och kollade och så klart var det ju tanterna från jehovas igen. Eller jag tror det var dom iaf. Men hur som helst så kan det inte ha vare nå intressant. Jag smög iaf därifrån igen och hoppas att dom inte hörde mej.

Och som jag har sagt tidigare så hatar jag kommunfolk!! Det numret jag fick till en förra veckan, det var inte ens rätt person. Nu fick jag ett nytt nummer. Men hon var på nå jävla möte. Åh, jag vill bara få det bortstökat ju så jag slipper det nångång.

Nu ska jag fara å hämta resten av tapeterna :)

hoppas...

Nu har vi flyttat lite saker..börjar kännas lite tomt här.
Jag ska inte klaga, det är jättesnällt att hon kommer och hjälper mej.
Men jag och mamma är inte precis bästa kompisar. Vi tycker olika om precis allt.
Så fort man säger  nånting så blir det nå tjafs. Mycket lättare när pappa är med..

Det börjar se ganska ljust ut om midsommar :D
En svarade att hon inte hittade schemat, men trodde att hon var ledig den dagen och kunde isf jobba då...
Hoppas hoppas hoppas. Håll tummarna för mej!

Ikväll ska jag jobba.

Midsommar...

Idag ska jag och mamma börja flytta över lite saker. Eller jag har ju redan flyttat ganska mycket smågrejer. Nästan alla köksgrejer och toagrejer. Det är typ kläder och möbler kvar. Sen förrådsgrejerna..men det är ju som inte så brottom.

Nu har jag skickat sms till nåra på jobbet å frågat om dom kan jobba midsommardagen åt mej. Men dom som har svarat än så länge jobabr redan då. Typiskt! Dom sätter alla vikarier på midsommarhelgen så alla ordinarie(gamlingar) får vara ledig å ha kul på midsommar :S Okej, man tjänar bra på midsommar. Men ändå, det är bara midsommar en gång...det går ju som inte göra om helgen efter. Då får man vänta ett helt år till nästa gång...
Jag hoppas nån kan svara snart och säga att dom kan jobba då. Då skulle jag bli överlycklig :D

Bilder från gårdagen :)


Party party :)


Myspojkarna ;)


Jonas och Madde :)

Man ville typ inte att kvällen skulle ta slut. Men jag hoppas på fler såna här kvällar :)

Nu ska jag sova. Det har jag längtat efter hela dagen :P

...........................:D

fy fan.
jag har typ sovit 1 timme..max!

men det var hur kul som helst igår, roligaste förfesten på länge :)
sen var jag ju rånöjd för att jag fick mej in på station där det var 22.
 

och jag har världens bästa kompisar. tack!


nu ska vi (pappa) tapetsera. vet inte hur jag ska kunna hålla mej vaken...men...........


Alkis...

Jag märker att jag har börjat skriva här ganska mycket nu. Vet inte varför..kanske för att jag ahr blivit så himla rastlös. Så då sitter jag å skriver allt ovärt här istället. Det är ju verkligen inget intressant, men man får ju skriva av sig lite iaf :)

Ikväll blir det fest iaf :P Jag tror min nya livsstil heter Helgalkoholist..haha...
Jag kan seriöst inte säga en helg jag var nykter senast :S
Nä, men de kommer nog att lugna ner sig..när jag har lugnat ner mej..när jag har flyttat klart å allt är som mer som det ska :P Just nu hatar jag helgerna om jag inte får träffa folk och göra nånting. (behöver faktiskt inte vara fest, bara jag får vara med folk...)

Men det blir nog trevlig ikväll. Snart kommer micke hit..sen blir det att fara iväg till jonas å madde, sen vidare till pr :)
Verkar ju bli fint väder ikväll också :D


garderob

Nu har jag köpt mej en garderob också. Ibland är det ganska bra att vara impulsiv :P
Den var typ gansak stor och billig åsså va den typ snygg också. Om nu en garderob kan vara snygg...
Nu måste jag bara köpa en dammsugare å såna där grejer som det är astråkigt att lägga pengar på :S
Men det är ju saker man måste ha så...

..........tråååååk............

Lägenheten

Nu är pappa i nya lägenheten och spacklar för att sen börja tapetsera :)
Jag ska börja bära över lite saker...lite konstigt känns det ju. Jag kommer att sakna den här lägenheten.
 Kommer ju att bli liiite mindre nu. Jag kom typ få cellskräck..

Igår va micke här..vi beställde hem pizza å satt å tjollra. Eller dom satt å tjollra, jag var mest trött å ville sova :P
Men det är ju alltid kul å träffa lite folk :)
Dom snacka om att festa ikväll..få se om jag orkar..fast blir det fest å dom sak va här så lär jag ju inte vilja va nykter iaf...

Förresten så måste jag säga att jag inte ska va me å spela imorrn. Min lilltå är typ dubbelt så stor. Min fot rymms knappt i fotbollsskon...plus att jag inte va så sugen på att spela. Jag har typ vare sjuk en vecka å inte kunnat träna nånting. Så lär ju orka typ 5 min :S

Myys :D

Igår blev det fest vid älven. Det var hur kul å mysigt som helst :)
Sen blev det olles. Jag har inte vare där på hur länge som helst typ. Men det var ganska kul ändå.

     

  

Väldigt lyckad kväll helt enkelt! Få se om det blir fest ikväll också. Synd att det var så kallt idag bara...

Blandade känslor

Nu har jag fått nycklarna till lägenheten. Men det är verkligen med blandade känslor.
Tidigare har jag som längtat...men nu är det så himla nära och jag börjar som inse att nu är det slut på riktigt och jag ska bo ensam...kom att kännas väldigt ensamt.. Samtidigt känns det ju roligt.
Ja, det kom att bli en konstig tid nu närmaste veckorna/månaderna...

Har även hunne vare å köpt tapeter nu på morron. Jag hoppas det blir bra. Det kan ju inte bli sämre iaf :P

Nu ska vi snart fara på linus student...sen middag på tatung :)

Men vad händer ikväll då? Verkar som alla ska festa ikväll?! Jag vill också!!!

Dagen

Den här dagen har gått råfort. Det blev inte så hemsk dag iaf :P
Det gick då jättefort hos tandläkarn och jag ahde fina tänder....
så då hann jag ju hem till frostkåge lite tidigare..nu är jag lite mer jämnbrun på fram å baksidan..haha
Å jobbet gick då hur fort som helst. Jag kunde gå till alla jag skulle till å sen satt jag ute när jag inte hade nåt att göra :)
Efter jobbet for jag, Anna å Krille till bergsbyn å såg killarnas match åsså träfafde vi madde å jonas också :)

Vi började prata om att fara utomlands i slutet av sommarn..det skulle vara hur kul som helst :D

Imorrn ska jag upp kl 7 å fara på banken och göra klart lånet och få nyckeln till nya lägenheten..
sen blir det nog att fara å kolla lite tapeter :) kl 12 ska vi till kyrkan på brorsans student...sen blir det middag på tatung :)
Det komemr nog att gå fort imorrn också..de blir nog en bra dag :)

I helgen hittar jag gärna på nånting om det är nån som vill?! :)

Ångest...!

ååh...jag vill inte fara till tandläkarn idag. Va dom tvungen att pricka in den varmaste dagen?!
Men det är väl inte så mycket att göra åt. Jag ahr ju hunne sitta ute typ en halvtimme iaf :P
Å jobba vill jag då ännu mindre :S Tur att det är kort kvällen...

Nä, nu äre bara att byta om å sätta sig i min varma å äckliga bil å köra till byske....

Skatten

Jag fick igen från skatten idag :D Det behövdes verkligen. Fast jag satte undan det mesta på sparet efterom nästa månad kommer jag typ inte ha nå pengar alls..jag jobabde ju bara 2 gånger i maj å det är ju alla pengar jag kommer att ha då :S Passar ju väldigt bra nu när jag ska flytta å allt!! :S

Idag är det ju typ hur varmt som helst ute. Jag tror jag ska ut å gå en sväng nu före jag ska till tandis...
Efter det ska jag hem till frostkåge typ en timme å snåla lite mat, sen sak jag jobba till 20..
sen..om jag orkar kanske jag far å se killarnas match i bergsbyn :)

Omöjliga människor!!

Jag hatar kommunmänniskor..dom är ju helt omöjliga att få tag på..har försökt ringa sen i torsdags till en som gör passerkort. Det akn ju va bra om jag får det gjort innan jag börjar jobba så ajg får mej in i lokalen. Men hon svarar då aldrig. HAr typ ringt alla tider som går att ringa också. Och idag sa telefonsvararen att hon inte var anträffbar men var tillbaka den 10 juni!! Vafan. hon kan ju inte vara ledig en vecka mitt i allt. Nu kom jag ju inte att hinna få mitt kort :S
Jaja, nog om det...

Nu ska jag iväg till anna å sen ska vi gå och titta på balen :)

Imorrn tandläkarn och jobb :S

Mardröm

Härlig dag idag :D Inte ett moln på himlen.
Jag ska ut på en prommis nu...sen blir det balkongen och mp3 resten av dagen :P

Förresten så drömde jag att jag var gravid inatt :S Världens sjukaste dröm.
Jag var typ på en fest å satt å drack me en massa skumma människor.
Å sen var jag tvungen att fara iväg på sjukan för jag trodde att jag skulle föda. Usch, de var typ en mardröm :S

Igår pratade jag och sofie om att de flesta killar (det finns undantag) borde öppan sej lite mer och lära sej att prata om det dom tänker och känner. Det skulle underlätta såå mycket för alla. Vi är ju faktiskt inte tankeläsare...

Ikväll far sofie till stockholm och ska vara där till på söndag. Ni får ha så jättekul!! :D

Visningen

Nu är första visningen avklarad. Hade vare hit 4 stycken som verkade intresserade :)
Nästa visning är på onsdag, hoppas det kommer ännu fler då.

Fick veta att mormor är på lassa igen. Och nu blir det att amputera foten :(
Stackars mormor...jag måste nog fara och hälsa på hon på lassa nån dag..

Jag såg ett gammalt ragg på rusta idag..han jobbade i kassan...haha..
Varför dyker alla upp nu för? Eller det kanske är jag som har börjat öppna ögonen :P

Sömn

Igår gick jag å la mej kl 10. Steg upp kl 12 idag...haha 14 timmars sömn.
Då är man trött. Fast sista timmen låg jag bara och snurrade, men ändå.
Det var skönt och välbehövligt :D

Å jag måste bara säga att det himla skönt att inte ha någon skola och få vara ledig i 2 veckor :D
Fast jag kommer ju att sakna alla i klassen..
Men jag behöver inte vara stressad å få ångest för nånting som ska göras.
Nog för att jag har en miljard andra saker att tänka på. Det är ju som ganska mycket just nu.
Men det är som ändå inte samma sak. Det är ju ingen tidspress på mina personliga problem..:P 

Nu ska jag göra sista städrycket så det är fint här på visningen ikväll :)
Idag var lägenheten ute i tidningen också.
Jag hoppas det kommer många och tittar och lägger höga bud :D




Vafan..tänkte lägga upp en bild..men det funkar då inte alls.
Eller så kommer det typ 10 likadana bilder sen när jag har sparat :S


Snyggingar

Hihi...hittade ett litet kort i min väska där det stod efterfesten.com
Gick in och kollade och vilka snyggingar jag hittade :P


.

confused. prata med mej.














Sov typ 2 timmar på sofies soffa inatt. Kl 7 kom mamma å pappa och hämtade mej åsså for vi på Ikea.
Lite jag ångrade att jag skulle fara med mamma.
Jag visste precis vad jag skulle ha å hade kunnat göra bort de på en halvtimme typ. Men hon ska ju titta på varenda liten grej som finns där. "Åh vad är det där?" "Eh..möbeltassar" Skitintressant....!
Jaja, nu är jag iaf hemma igen. Blev billigt och bra. Lite drygt 200 å då va de ändå gansak mycke köksprylar å sånt :) Åsså fick jag mej ju ett par skor också :D

RSS 2.0