hmm...

blä..just nu tycker jag verkligen inte om den här bloggen..
hade skrivit ett halvlångt inlägg å sen försvinner allt å sidan slutar funka..störande!!

skrev iaf om sommarjobb och fotboll och att jag ska gå och fika me sofie å madde ikväll..fast lite mer ingående..
men nu orkar jag inte skriva om de...

så ha en trevlig helg alla :)

bajbaj

Arvidsjaur

Det har varit mycket nu på senaste tiden. Igår kom vi hem från Arvidsjaur. Har varit där sen i fredags och kört skoter och festat. Vi fick bo hos några släcktingar till Jonas. Dom var hur snälla som helst. Lånade ut hela deras hus till oss, medans dom själva bodde i husvagn uppe på Vittjåkk. Jag kan ta en liten snabbgenomgång om vad vi har gjort i helgen.
image2
Fredag: Jag och Krille satte oss i bilen och for och hämtade upp Danne, sen vidare till MB där Peter, Jonas och Madde var. Sen bar det av mot Arvidsjaur, med varsin walkie talkie i bilarna så vi kunde snacka med varandra. När vi kom fram till Krokgatan i Arvidsjaur möttes vi av världens snällaste å trevligaste familj som så glatt lånade ut deras hus till oss :) Efter vi hade lastat in alla väskor i huset bestämde vi oss för att fara å käka lite pizza. Riktigt gott var det. Och Daniel kommer vi aldrig att sluta mobba för det han sa :P Efter pizzan tog vi en liten sväng med skotrarna upp på Vittjåkk. På kvällen blev det lite biljard, bastu å ölspel. Skulle igentligen va en lugn kväll. Men för vissa gick inte det så bra :P

Lördag: Upp kl 8, pigga å glada. Sjöng för Daniel som fyllde år. Sen var det bara att klä på sej å he sej ut på skotrarna igen för en lite längre tur. Soligt och fint väder var det också. Vid lunch grillade vi lite hamburgare. En riktigt härlig dag var det. På kvällen åt vi fläskfile och potatisgratäng, sen tårta till efterrätt. Väldigt gott efter en heldag ute. Sen var det party party, med olika roliga lekar. Vid 11-halv 12 blev det utgång på Laponia, där det var jättemycke folk. Hur kul som helst. Liveband som spelade jättebra musik. Sen dansade jag å Peter lite bugg igen..haha, han gillar som det tror jag :D På hemvägen bestämde jag, Peter och Krille oss för att gå hem. det var ju väldigt smart. Vi var ute och villade över en timme i på Arvidsjaurs kvarter. Sen fick vi veta att det var 20 minus ute också.Inte så konstigt att jag var lite kall när jag kom in. Sen läste Daniel en gonatt saga för oss som vi så sött somnade till :)

Söndag: Tog lite sovmorgon. Sen bar det av ut på lederna igen. En kortare sväng den här gången. Vi hittade en liten grotta där vi satte oss och grilla, sola å drack varm choklad. Härligt, härligt. Sen var det bara att köra tillbaks, packa in allt i bilarna å fara hemåt igen... Efter en sväng på frasses och ett skrovmål :P

Helgen gick väldigt fort. Men det var en väldigt rolig helg. Måste göras om.

Oj, det här blev inte alls så kort sammanfattning. Det blev ganska mycket.

Fjällen

Vi har haft en jättehärlig vecka i fjällen. Jag hade gärna kunnat stanna en vecka till, om jag hade haft tid å pengar :) Men det blir säkert en resa nästa år också. Det har hur som helst varit en helt underbar vecka med underbara människor.
Inte världens bästa väder. Det har varit mulet varje dag utom sista dan. Fast de har ju varit varmt så de har ju gått bra ändå :) Och backarna var jättehärliga, så jag ska nog inte klaga.
Sen blev du ju såklart några festdagar också, 3 stycken. Plus att jag festade lördagen innan vi for, så de blev 4 dagar på en vecka..haha :P Måste ju ta igen mej lite.
Lite bastu och snöbadning hann vi också med. En riktigt lyckad vecka helt enkelt.

I helgen blir det nog att fara till Arvidsjaur och köra skoter. (Om vi får tag i en skoter så) Men jag hoppas det, det skulle vara himla roligt.
image2

RSS 2.0