Måndag. fixardag och premiäråk :P

Klockan 12 idag gick vi till Sentrumsgården som han hade sagt till oss. Vi stog där och väntade och väntade och väntade. Såg inte en människa vi kände igen. Kom bara en massa gamlingar. Kändes ju som bra. Sen gick vi till hissen och kollade vad som fanns på dom andra våningarna. På våning 6 var Narvikfjellgården. Jaha, då åkte vi upp dit. Va massa kontor där, men inga människor. Vi åkte ner igen. Fast då funka typ int hissen. Lite småjobbigt. Fast i hissen. Tillslut fick vi oss ut iaf och tog trapporna ner. Vi hittade iaf chefen tillslut. Nog för att jag hann göra bort mej lite före det, men men så kan det gå. Vi bestämde iaf att vi ska inskolas imorrn. Det blir kul. Skönt att få börja göra nånting :)

På hemvägen gick vi föbi Rema1000, mataffären som är närmast oss. Handlande lite mat, frukt å så. Svindyrt. Men det var vi ju som beredda på. Sen hem å käka korv å mackisar. Åsså blev det å se lite Californication för att fördriva tiden.
Klockan fem vare bara på med kläderna å snowboardskorna och gå över vägen till liften. Lite skönt ändå att liften bara är tvärs över vägen. Då fick vi iaf gratis säsongskort. Så nu får vi åka hur mycket vi vill. Hur nice är inte det då?
Just nu är det 3 liftar öppna. I februari ska sittliften och gondolliften öppnas. Jag längtar! :D
Det var iaf världens utsikt när man va längst upp i backen. Helt sjukt.

Ni ska få se lite bilder, men bilderna gör verkligen inte rättvisa.

Norlandia Narvik Hotellet

Här bor vi, med hav och berg i bakgrunden

Backen just över vägen

På väg ner till Sentrum

  Utsikt från Sentrum

Första åket. Hanna och Linus

Backen uppifrån

Det var lite bilder. Men somsagt. Är mycket finare i verkligheten :)

Nu ska vi se Lars and the real girl ;)

Ha de bra allihop å hör gärna av er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0