HAHA

HAHA. Idag var det en bra dag. Lite skadeglad kan väl få vara?! :P En på jobbet (väldigt jobbig person, som inte är så omtyckt) blev av med körkortet igår. Så hon får inte jobba på 2 månader. SYND! Mina sista 2 månader på jobbet. Gud så lungt å skönt det kommer att bli på jobbet. Hehe.

Annars idag så var det stormöte igen. Bättre den här gången. Tror att mitt medarbetersamtal var ganska bra. För dom verka då ha lyssnat på vad jag sa. Det är ju kul :) Å i jul jobbar jag 22 storhelgsdagar. PENGAR! :D Å julafton är det bara jag å Hanna som jobbar eftermiddag. Det är ju skitbra. Blir nog mysigt.

Nu är det tvn å sängen sen :)

Knappt 2 månader kvar!

Nu längtar jag till Narvik! Haha är som väldigt olika från dag till dag. Ena dan vill jag typ inte fara alls. Å nästa håll jag typ på längta ihjäl mej :P Men det ser ju så himla fint ut där. Å massa roliga saker finns det att göra där också. Mindre än 2 månader kvar nu :)


Fjäll med havet rakt nedanför ;)

Bilen

Happ! Lyckades köra fast jobbilen idag. Fick mej ingenstans. Hatar asen vi har till bilar på jobbet. Höga som hus å hemska. Traktorsnubben som hjälpte mej upp tyckte det var dags att vi skaffade fyrhjulsdrivna bilar. Ja, det tycker jag med. Men får vi det då? Nae, vi måste ha nå jävla pissbilar. Jaja nog om det.
Imorrn är min enda lediga dag den här veckan. Ska njuta av hela dagen. För resten av veckan är inte rolig.
Nu blir det sängen, ska sova som en griiis!

Gonatt


Festbilder och julgranshuggning

Nu kommer lite bilder från Saras inflyttningsfest :)

   
   
    

Igår blev det pizza med Micke å Krille i Medle. Jättegoda pizzor där!
Sen till Micke å spela tvspel. Nå bilspel. Va typ roligt ändå, fast jag var ju sämst som vanligt ;)

Idag for jag hem till Frostkåge för att hugga en julgran. Det har som blive en tradition. Jag brukar alltid vara med och göra det. Är som mysigt å gå i skogen när det är lite snö och kolla efter fina granar. Så jag och min kära mor och far tog med oss Engla och for ut i skogen. Det tog ett tag, men tillslut så hittade vi en ganska fin gran. Fast man ser ju inte hur den egentligen ser ut förrän den kommer in. Till middag blev det gröt och macka med julskinka på i bagarstugan. Det spelades även julmusik. Så idag fick jag faktiskt lite julstämning. Men jag kände typ inte en människa som va där å åt. Förr visste man ju typ vem alla va i Frostkåge, men nu har de komme så himla mycke nytt folk. Men det är ju bra!

   
     

Ikväll blir det lugnt. Ska upp å jobba imorrn. Börjar min mördarvecka. Endast ledig tisdag. Åsså har jag 4 kvällar den här veckan. Det är inte roligt. Men skönt när det är över :)

Lång kväll!

Pigg å gla idag. Not! Men kul vare igår. Å sara hade jättemysig lägenhet :)
Blev spel, singstar å myys. Jättetrevligt. Sen for jag, Sofie å Jenny på balzac. Typ noll människor där. Så va väl inte så super kul kanske. Sen ringde jag Hanna, så då kom hon dit också. Haha vi va inte snygga nånstans igår. Fast de kasnke vi aldrig är iofs;) Blev efterfest hos Emil sen med nån pantad brud också. Haha gud vad jag drev med henne. Å hon fatta ingenting. Jag var inte snäll. Men kul vare! I´m evil. Blev hemgång för jag å Hanna kring halv 5 tror jag.

Imorse vakna jag av ett sms. Fick veta att det var en tjej som var intresserad av lägenheten. Så hon ville komma å kolla på den. Då vare bara upp å snabbstäda lite. Så nu hoppas jag att hon vill ha den. Hon skulle höra av sej snart. Annars får jag sätta ut den på blocket iaf!

Å jag har typ pratat i telefon halva dan idag känns de som. Först hon då, sen typ Sofie, Hanna, mamma, Krille, Emil, mamma igen, Annica.  Åsså ringde jag Micke också, men han dissa då bara..haha ;)

Nu ska vi snart fara å käka pizza. Ska bli så gott. :)

Lägger in bilder från kvällen sen. Orkar inte nu.

Ha de gött!

jomendu det var en trevlig kväll!

Hej och hallå!
Den här kvällen har vare lite rolig. Haha. Kan säga att jag gillar att mobba folk som är lite ointelligenta. Dumt ja! Men vafan. Endel människor kan man ju inte annat än skratta åt. Hur tragisk kan man bli. Har iaf festat ikväll. Lugnt skulle det bli. Gick som det gick. Haha. Det är iaf roligt att festa. Sen så har jag mobilnördat endel, som dissa mej som fan. Kan det bero på mej eller vad?!  Ja gud ändå, vilken kväll! Skulle va en jävligt lugn kväll. Men hur bra gick det då. Får man gratisdrinkar så får man ;) Vad ska man göra lixom?!  Haha nu ska jag sova.! God natt. Sov gott! :) 

Fredag och fest

Nu är nog äntligen snön här för att stanna. Hoppas jag. Det är som mysigt med snö. Fast det har ju som sina nackdelar också. Köra bil på jobbet är ju verkligen inte det trevligaste. Va tvungen köra min bil idag. Å mina vindrutetorkare är ju inte dom bästa. Dom torkar inte bort snön, dom kladdar typ fast snön ännu mer på rutan! Menmen.

Efter jobbet hade jag medarbetarsamtal. Gick bra. Fick ha det med den bättre chefen. Hon är som lättare att prata med. Och det var skönt å få säga allt jag tyckte. Kanske blir det nån förändring tillslut! :) Fick också veta att jag är inlasad. Det var sant som ryktet gick. Det var ju skitbra. Då har jag ju förtur när jag söker jobb. Så till sommarn när jag kommer hem från norge blir det nog inga problem att få sej ett jobb :)

Ikväll har Sara inflyttningsfest. Det ska bli kul å se hur hon bor. Inte för att jag är så superpeppad på fest. Är som aldrig det nu för tiden. Gjorde väl bort allt festande i somras. Men det är ändå lite roligare att festa på sommarn. Då kan man sitta ute å grilla å spela utespel å bara mysa. Har ändå vare många superroliga fester i sommar. En väldigt lyckad sommar helt enkelt :) Å jag hade tänkt ha mina pumps ikväll. Haha blir nog icket så. Får ta stövlarna istället :)


Mysig fest på gården i somras :)

torsdag

Den här dagen gick också rätt fort. När väckarn ringer halv 7 på morron vill man ju bara ta livet av sej. Men när man väl fått sej upp går det ganska bra. Har kört en ful liten hyrbil idag på jobbet för en av bilarna var på service. Så klockan 2 körde jag lillnissan till bildahl å hämta storaset istället. Mycket roligare å köra lillbilen. Det gick ju som ganska fort å hämta bilen, så då hann jag hem ett tag också. Slutade ju inte förrän 4 å jag hade inget kvar å göra på jobbet så då var det lika bra att fara hem ett tag. Sen tillbaks till jobbet, lämna bilen å köra hem. Rätt skön dag :)

Imorrn har jag medarbetarsamtal. Ändå skönt å göra bort det. Men det är ju kanske inte det roligaste man kan göra. Sen äre fest! :)

Hade skrive en massa annat tjoller också, men det försvann. Var nog inte tänkt ni skulle få läsa det idag :P

Ha en bra kväll!


Joomenvisst!

Har inte hänt så mycket intressant i mitt liv på dom senaste dagarna. Jobb jobb å jobb typ.
Igår for jag en snbbis in till stan å träffa Sofie för lite shopping. Men ingen av oss va riktigt på shoppinghumör. Så det blev inte så mycket av. Men det är ju alltid trevligt å träffa Sofie ändå :)
På kvällen blev det å se Narnia 2 med Micke å Krille. Riktigt bra! 

Idag har jag jobbat 8-16. Dagen gick tokfort. Hade nåt å göra hela tiden. Dock fick jag bara 20 minuters lunch. Är nog första gången i världshistorien på det där stället. Ofta bruka man måsta sitta typ 1½ timme på lunchen. 

Jag ska försöka he mej ut på en promenad nu. Satt ju å tryckte chips å dip igår och naturgodis. Jävlar vad min mage svall upp! Ut å röra på fläsket nu. Sen varm choklad å lussebulle. Hihi. Det är ju som också väldigt nyttigt. Men vafan. Orka! :P

Å har fått tid på bilprovningen den 2:a december. Usch. Tror inte jag kommer att ha lika tur den här gången som dom två första åren med min lilla "skönhet". Dyrt kom he å bli. Men sen ska jag sälja den. Hoppas den finns nån som vill köpa den bara :P

Inte länge kvar

Jag måste lägga ut lägenheten på blocket nu. Usch vad ångest jag har. Då blir det ju verkligen på riktigt. Huvva. Det låt kanske som jag inte vill fara till Norge, men det vill jag. Är ju ändå självvalt. Men samtidigt är jag så himla hemmakär å beroende av att ha kompisar och familj nära. Är ju inte så länge kvar nu.
Å det är en massa som jag måste fixa före jag far. Som jag inte har orka ta tag i än. Måste köpa massa kläder, täckbyxor, jacka, handskar, mössa å sånt. En ny snowboard är ett måste. Åsså borde jag fara till tandläkarn å dra ut min visdomstand som växer ut mot kinden. Fixa nya p-piller måste jag också göra. Fattar inte hur pengarna ska räcka till. Allt är ju som nu före jul å då ska ju även julklappar inhandlas. Hur ska det gå?!

Igår gick jag å la mej halv 10. Haha, det var en rolig lördagkväll! Men det var så skönt. Fast imorse ringde en människ till mej halv 6. Varför halv 6 en söndagmorron? Jag orkade inte svara. Det var en timme till väckarn skulle ringa. Hade jag svarat hade jag nog sutte i telefon tills det var dags att stiga upp. Vet som hur det brukar va att prata med den personen. Nu är jag hemma några timmar, innan jag ska tillbaks å jobba. Men har en ganska bra kväll ikväll. Och det är roliga som jobbar ikväll också, så det går nog bra!

Nu blir det en promenad. Sen vila före jobbet.

Jul?!

Världens längsta dag idag tror jag. Går inte fort när man inte har nånting att göra på jobbet. Va skönt att fara till mormor å äta lunch. Då slapp jag sitta i lokalen ett tag. Där jag har spenderat mesta tiden idag. Mamma, Linus å Engla var också hos mormor. Åsså hade mamma bakat lussebullar till mej :) Va supergott. Årets första lussebulle. Men jag tycker det är lite för tidigt med julgrejer än. Har sett massa hus å lägenheter fulla med ljuslingor, stjärnor, adventsstakar mm. Sen såg jag en som körde med en gran på taket också. Ska tydligen börjas i tid. Men för mej blir det nog en adventsstake på sin höjd. Man ska ju ändå bara stöka bort allt sen igen. Ikväll blir det lugnt. Ska ju upp å jobba imorrn också. Är trött som ett as nu.


Vilken fredagkväll!

Blev ändrade planer. Jag hade ju tänkt sitta hemma med mamsen å papsen å se idol å trycka chips å dip. Men så blev det icket. Dom svek mej å for å bastade hos nå vänner. Schyssta päron jag har då..haha. Åsså va jag tvungen skjutsa emma till stan. Nu har jag tvingat ut Krille på en promenad. Och in på ica och köpa brämhults apelsinjuice. Såå god. Love it! Nu är det idol. Sen blir det en tidig kväll. Upp å jobba imorrn. Usch, hatar å jobba helger. Men dom är ju de som ger nåt. Blir iaf lunch med mamma å mormor :) 


 
Mums


Narnia

Fick sluta 12 idag, men jobbade egentligen till 16. Så det var rätt skönt. När jag kom hem hade jag tänkt vara duktig å tvätta å fara ut å gå å så. Men jag blev lite för lat. Tog filten å satte mej i soffan å såg Narnia istället. Den va faktiskt himla bra. Hade som inte förväntat mej så mycket av den. Men den va mycket sevärd :) Så nu kan jag se 2an me grabbsen nån dag!
Nu är jag i frostkåge. Har just äte hamburgare, sen kladdkaka till efterrätt. Tjockjag. Usch va jag ha äte mycke äckel i veckan. Ska nog försöka he mej ut på en liten promenad i mörkret snart. Engla tackar nog inte nej till de iaf. Men nu är ju all snö borta igen :( Men de kommer väl ny snart hoppas jag.


Snö! :D

Det var vitt på marken när jag tittade ut imorse. Äntligen. Gu va jag har längtat. Bara det håller sej nu å inte smälter bort. Längtar tills man kan åka snowboard och köra skoter. :) Annars idag har det inte hänt mycket alls. Har sovit å ätit typ. Känns som det är dags för en promenad snart. Kom ju å rulla fram snart som jag äter :P


Arvidsjaur förra året, där dom hade 2 meter snö. De va najs!

Veckan?

Helt sjukt! Vars for den här veckan egentligen? Det är torsdag imorrn. Snart helg igen. Känns som det var igår vi kom hem från bastu. Skitkonstigt. Vad har jag gjort i veckan?! Ingenting. Jobbat!
Jaasi. Men idag har jag vare duktig iaf. Har städat hela lägenheten så den glänser! Har nog aldrig vare såhär fint sen jag flyttade in. Tyckte jag var så duktig så jag åt lite av min kladdkaka. Morsfars kom typ int hinna få nå. Jag kom hinna äta upp den först ;) 

 
Det var jag idag! :)

ZzZzZ

God morgon!
Vaknade kl 12 idag också. Eller först vakna jag typ 9 av ett sms. Va lite läskigt för jag hade vaknat en sekund före typ å kände på mej att jag skulle få ett sms av den personen å så blev det också. Haha. Men jag somna iaf om sen. Är som jobbigt när man vaknar, tittar upp och ser hur jävligt det ser ut i lägenheten. Då vill man bara lägga sej å dö igen. Det är konstigt att det alltid ser förjävligt ut här å ändå känns det som jag inte gör annat än att städa! Men ska försöka ta tag i det idag. Om jag orkar. Nu är mp3n laddad också, så då blir det en prommis sen också.


Tisdag

Rätt så händelselös dag idag. Sov typ till 12. Så himla skönt det var! Sen upp å käka å ut på en promenad. Var slut batteri i min mp3, så fick klara mej utan den. Är beroende av den när jag är ute å går. Är så mycket lättare när man har musik i öronen. Men det gick ändå. Sen in på ica tvärt å köpa lite nödvändiga saker.

Ikväll har jag jobbat 16-20. Har komme fram till att det inte är själva jobbet jag är less egentligen. Mer kasnke några av dom jag jobbar med. Dom är så fast i hur det alltid har vare. Kan som inte förändra nånting. Blir så less att dom kör över jag å Hanna hela tiden. Bara för att vi är yngst å kanske inte vet hur allt fungerar med schemat å så. Men jag har jobbat där i 3 år snart och jag vet hur det fungerar. Tog upp det med en idag. Hon blev som tyst och visste inte riktigt vad hon skulle säga. Jag är väl inte den som säger emot så mycket på jobbet. Jag låter det oftast vara. Men nu blev jag lite less. Så hon blev nog lite chockad när jag sa att jag var sur på dom..haha.
Ska tydligen jobba julaftonskvällen igen. Och det har då ingen frågat mej om. Sen så får jag å Hanna alltid mer kvällar än dom som jobbar heltid och vi jobbar 75%. Inte rättvist. Men nu är det slut med det. Å snart är det medarbetarsamtal också. Då ska jag då inte vara tyst. Det måste bli nån förändring på det där stället om dom vill ha kvar nå folk.
Jaa, nu fick jag avreagera mej lite om det också. Måste bara säga att jag har många bra jobbarkompisar också. Alla är ju inte sådär :)

Nu ska jag se om det är nå värt på tvn, sen blir det sängen.

Fuling

Herrejävlar så ful jag är. Världens linslus. Typ me på varannan bild i slute på mingelbilderna.
Kan ju bjuda på några. Men jag är verkligen inte snygg.
   

Men kolla in sidan. Fanns ju många andra snyggingar! :D

Nu ska jag sova som en gris hela natten lång! :)

Go natt

Halloween i bastu

Helgen har gått hur fort som helst och vare hur rolig som helst! :) 
I lördags for jag, Micke, Sofie och Anne till Bastuträsk, hem till Mickes familj. Skitgulliga!
Satt å tjollra ett tag, sen bytte vi om och gjorde oss klara för fest. Vid 5 tiden for vi till Bobby på förfest. Massa trevligt folk vare där. Sen vidare till folkets hus och middag. Thai vs svensk. Jättegott vare. Synd man inte var så matglad just då men..
Sen blev det dans. Skitroligt å dansa. Nog för att jag nog är sämst, men ändå!
Vi var kvar sist på stället och hoppade framför scenen..haha. Vi var nog väldigt fagra.
Men tillslut var vi ju tvugna att fara, även fast jag hade kunnat va kvar längre. Hem till Micke för att sova. Konstigt vi inte väckte hela huset när vi kom in. Haha.
Dan efter låg vi i sängen typ hela dan. Eller jag å Sofie va upp å letade hennes mobil. Åsså gjorde vi lite fika också. Micke fick frukost i sängen. Haha. Han låg där som en kung hela dan å blev uppassad. Tog lång tid innan han steg upp.
Sen fick vi jättegod middag också. Och tårta. Var ju farsdag igår!
Efter det körde vi hem i dimman. Blev lite chips och dip när vi kom hem.
Sen sova och upp å jobba. Tur jag hade kortdag idag. Trött som fan. Men det gick som bra ändå.

Togs ju lite bilder också! :)


HippieAnne, Humlan Sofie, Ängeln Johanna och Psykfallet Micke


Glada gänget! :)

Finns mer bilder på facebook, så ni som har det kan kolla där! Ni kan även kolla på bastumingel.se

Nu ska jag sova ett tag.

Bastu

Nu drar jag till Bastuträsk! :) Ska bli skitkul. Ser ut som ett troll i håret just nu.

Å kom ihåg era pappor imorrn på farsdag :)

Ha en superkväll. Det ska jag :D Vi ses! Bajj

Helg igen

Igår satt jag inte vid datorn en sekund. Blev lite imponerad av mej själv :P Men det fanns som ingen tid till det. Jag jobbade på morron 7-12. När jag slutade for jag på ica å köpte smör till min skitnyttiga kladdkaka. Då träffade jag mormor där också. Så då hjälpte jag henne lite med handlingen.
Sen hem till frostkåge och börja baka. Stoppade in helgens outfit i tvätten. Åsså lagade jag mina byxor. Jag tog alltså fram symaskinen och satte mej och sydde i mina byxor. Hatar egentligen å sy. Har så jävla dåligt tålamod. Men tror det blev ganska bra iaf. När allt det var klart tog jag Engla och gick en sväng i skogen. Va som skönt! När jag kom in gick jag in till brorsan å spelade lite guitar hero. Var lite bättre än i fredags. Så det var inte jag som hade blivit dålig, berodde nog på nåt annat. Sen duschen, middag å tillbaks till jobbet.
Slutade 20, då for jag till stan, hämtade upp Sofie. Körde till Simon å hämtade mina vantar. Sen till Micke å göra glacyren på kladdkakan. Mm så gott det var. Men jävligt sliskigt. Ska nog ta med mej resten av kakan till bastu imorrn å bjuda folket där på :) Vid 10 tiden blev det drive-in på max. Eller för Micke å Krille iaf. Jag skjutsade bara dit dom. Men det var som en trevlig dag. Lång som fan, men trevlig :)

Idag har jag jobbat hela dan. Ikväll blir det lugnt. Se film kanske.
Imorrn blir det å peppa för festen :D Kom å bli skitkul!

Tjiiing

5:e och sista lediga dagen

Gick inte så bra med städandet idag. Får bli en annan dag :P

Ikväll har jag vare hos Micke en liten stund. Han har äntligen skaffat sej ett soffbord. Det passade bra där å nu kan man he sina saker nån annanstans än i soffan :P Det blev iaf att sitta i soffan å se tv å tjollra ett tag :)
Åsså fick jag receptet på det jag ska baka imorrn. Onyttigt som fan, men gott som få lär det bli :)
När han for å jobba gick jag på ica och inhandlade alla ingredienser.
Gu så gott det ska bli.

När jag kom hem hade just Greys börja så då såg jag det. Å nu är det inget värt på tvn, så nu sitt jag å slösurfa istället. Hitta en sida me skitsnygga å billiga kläder. Nångång ska jag beställa därifrån :)

Jobb imorrn..hur ska det gå?! Har ju vare ledig nu i 5 dagar. Har ju vänt på dygnet helt typ. Åsså börjar jag 7 imorrn. Det var ju skitkul. Men det ska nog gå de också.

Snart helg! Längtar :)


Onsdag

Middan igår på Kriti var god. Men vi var ju typ less efter 45 minuter..haha. Dessutom satt alla 3 chefer vid vårat bord. Varför skulle dom sitta just där?! Lätt att prata om vad som helst då. Jaja, det var gratis mat iaf och det var gott :)

Sen så ska jag sluta med vadslagning. Förlorarar ju bara. Å straffen är ju som roliga också..haha ;)
Idag ska jag få ett recept på en sorts kladdkaka som ska vara jättegod. Den ska jag baka imorrn till mina kära vänner som vann över mej i bowlingen. Straffet för att jag förlorade var att jag skulle baka till dom. Och det ska jag göra också :)
Men dom kanske inte ska förvänta sej att det blir lika gott som när nån annan gör det!

Idag är jag ledig från syrran! Hon har sove här 2 nätter. Men idag skulle hon hem. Kommer tillbaks imorrn och ska vara till på lördag. Då ska hon fixa mitt hår innan jag far till bastuträsk :)

Å mitt jävla munsår. Blir så less. Kan ju inte vara en ängel på lördag och se ut som fan. Det är ju lite motsägande kanske. Vill typ bara skära bort mina läppar nu och sätta dit nya! Blir nog plastikoperation på fredag om det inte har försvunnit. :P

Nu blir det en promenad i det fina vädret. Sen måste jag typ städa.

tjiiing

Pjucks

Såna blev det idag :)

Hade jackan jag vill ha funnits i min storlek hade jag köpt den också. 1800:- endast. Farligt att gå med morsan på stan. Hon tyck jag kan unna mej allt jag ser ungefär. Det skulle jag gärna göra också om det fanns pengar till det :P

Tisdag

Kollade min internetbank nyss och det var insatt 100kr på mitt konto. Har ingen aning från vem?!
Kan som int komma på nån som var skyldig mej det. Men det är väl bara å tacka å ta emot då ;)

Å jag ser helt jävla misshandlad ut. Mitt munsår sprider sej som kaniner förökar sej typ.
Nämen det ser förjävligt ut iaf. Vill typ inte visa mej bland folk. Dom lär ju bli rädd för mej.
Hoppas det har försvunnit, eller åtminstonde blive mindre före helgen.
Hur kul äre å komma till en fest på 150 pers å ha världens äckligaste läppar :S
Får hitta en ny utklädnad så jag får ha nåt för ansiktet ;)

Nu ska jag snart till stan med mamsen å försöka hitta nå skor å lite annat kanske :)

Ikväll är det käk på Kriti med jobbet. Ska bli gott hoppas jag! Hanna ska komma förbi å hämta mej så vi få fara dit tillsammans :)

Åsså ska jag förbi Micke nångång å hämta mina vantar å sjal som jag tydligen har glömt där.
Men han kom å ha så fel. För det är helt omöjligt att jag har glömt det där.
För jag har inte ens vare där när jag haft dom på mej... Men vi få väl se!! :P

Ska gå med tvätten nu..sen cykla in till stan.

joo

Nu ska jag snart fara å hämta systeryster. Hatar att jag är för snäll ibland. Men vad gör man?!
Blir väl lugnt ikväll å se på tv å så :P
Å jag lovar att jag kommer å bli förkyld snart också. Har munsår fulla munnen typ. Not najs! Å jag brukar alltid bli förkyld när jag får det. Men jag ser väl. Ska då va frisk i helgen iaf. Då äre party party :D

Måste dra nu. bajj

Nuuså!

Gomorron!
Jo, jag har just stigit upp. Eller Hanna ringde å väckte mej kl 11, men sen somna jag om igen. Har som blivit lite fel på min dygnsrytm. Antingen sover jag typ 2 timmar eller så sover jag 14 timmar..haha :P Men det går som de också. Ett tag iaf. Sitter å käkar mina äckliga flingor nu. Hoppas de är slut snart, så jag kan köpa nya.

Nu tycker jag det är dags för en ny historia. Var ett tag sen nu ;)

Män menar att kvinnnor är det svagaste könet, men:
vi kan blöda en vecka utan att dö,
vi kan ge mjölk utan att äta gräs,
blir våta utan att röra vatten och
vi kan få benlöst kött att stå!

Så sant! ;)

Nu ska jag snart ut å gå en långprommis, sen förbi ica å handla lite. Ikväll blir det gomaten :)

Ha en bra dag!

Taco-bowling-guitar hero-vin-mys kvällen

Blev en riktigt mysig kväll igår :) Jag, Micke, Sofie och Krille for till Anna och käkade tacos.
Jättegott. Var hur länge sen som helst jag åt det.
Klockan 8 for vi och bowlade. Haha jag var sämst. Har aldrig vare så dålig. Kan ju bero på att jag hade drucke lite. Fast de hade iofs dom andra också, men dom var då ändå inte lika dåliga som jag ;) Men det var kul iaf.
Sen for vi tillbak till Anna och spelade lite guitar hero. Åsså kom Jonas och Madde också. Det var trevligt. Sen blev det lite andra spel och lekar. Men konsentrationen var kanske inte den bästa. Haha.

   

   

 

Den här kvällen får gärna göras om nån gång! :)


Halloweenbilder


Pippi Långstrump Jenny


Bruden Jenny


Punkaren Sofie


Geishan Emma


Rödluvan Madde


En misshandlad Sara


Cowboy Johanna

   

   

Det var det :) Kuligt!

Nu ska jag snart iväg å käka tacos med mina små vänner. Sen blir det bowling. Sen guitarrhero och spel. Myspys :)


Chaffis inatt

Var ju maskeradfest hos Simon ikväll. Var som trevligt. Jag var ju nykter och kände väl inte så jättemånga så superbra. Men det var kul å se vad alla hade klätt ut sej till iaf. :)

Sen for jag, Jonas, Madde å Sofie till Peter som också hade fest. Det var kul. Där kände jag som alla. Åsså var det lite sjuka diskussioner. Typ om att äta barn, negrer och vems snopp som tillhör vem. Dom hade sett boston tea party och då var det visst nåt om att känna igen gamla kompisars snoppar.  Jag såg inte det programmet tyvärr. Lät ju som lite kul. Haha. Å massa annat sjukt prata vi(dom) om. Det var kuul :D
När dom skulle ut på krogen for jag hem. Åsså ringde brorsan å ville ha skjuts från myckle in till stan. Så nu har jag skjutsat 4 18-20? åriga pojkar som luktade sprit som fan runt halva stan.

Nu sitter jag och väntar på att Hanna ska ringa. Då ska jag skjutsa henne till Kusmark. De blir najs. Jag lär ju få skratta lite iaf :D

Bilder får ni se imorrn på alla snyggingar från ikväll :)


RSS 2.0