Happy day

Underbar dag! Jag bara njuter ;)
Såna här dagar gör att jag inte längtar hem å kan gärna stanna här ett tag till!

Like Like Like

Ändrade planer

Fika på Kafferiet gick ju inte så bra.
När vi kom dit var det fullsmockat med folk. Jaha vad händer här då? Jo, då var det kulturkväll där från 21.00 å vi kom dit halv 10 typ. Alla var 40-50+ så kändes ju kanske inte supperpeppande.
Gick ner en trapp där det stod en massa folk utanför malmen.
Vi visste ju inte vad som hände där heller. Men då träffa vi Fidel å han sa att det var fotboll ManU-Ars på storbild där inne, så han tyckte vi skulle hänga på. Ja, okej varför inte. Där inne var det uppdelat i 2 rum beroende på vilket lag man höll på.
Vi blev iaf på arsenals sida eftersom Fidel satt där. Inte för att jag har nån koll men...det var trevligt iaf. Alltid kul stämning när det är matcher. Vi köpte öl å en kaka. Vi skulle ju ändå ut för å fika ;) Det blev som en mysig kväll.
När vi kom hem satte vi oss i köket med Calle å drack te å snackade lite skit. Myspys.

Imorrn är det natten mot första maj (dom firar inte valborgs här på samma sätt som hemma)
Men det ska tydligen vara värsta festen imorrn.
Så vi tänkte att vi skulle dra ihop jobbgänget (dom som vill å kan) å grilla efter jobbet.
Måste ju få lite vanlig valborgskänsla!

Nu blir det sängen å ladda för imorrn :)

Natti

Litet äventyr :P

Blev inget utbrott idag. Men sur va han iaf. Men då for jag å Sofie ut å åkte lite skidor/bräda.
Åkte upp på linken typ 3-4 varv. Idag var det rätt härligt före.
Bestämde med Daniel som satt på stolheistopp att jag skulle komma upp klockan 5 när vi stänger så jag kunde åka baksidan med han. Är ju  som kul att åka med nån som kan och har åkt där förr.
Så klockan 5 när vi stängde (jag stängde, var själv kvar i resturangen) så tog jag stolheisen upp till Danne åsså började vi våran lilla färd ner på baksidan.
Men vi körde liite fel. Fick traska i djupsnön ett par gånger.
Solen fick för sej att komma fram då också. Det var ju skithärligt, men jag var lite för välklädd. Var pissblöt i svett.
Plus att jag hela tiden fastnade med foten så jag inte fick mej lös.
Men det blev då ett jävla motionspass iaf :P
Å jag klota då några gånger också. Men ska man bli bättre måste man ju våga satsa lite ;)
Vi kom iaf ut på nån väg nånstans, så Dannes kompis fick komma å hämta oss..hehe.
Lite kul var det iaf. Jag var hemma halv 7 å vi for som sagt lite efter 5 ;)

När jag kom hem for jag ut å gick i en timme typ. Var så härligt. Nu skiner solen å man bara njuter av att vara ute :)

Nu snart ska jag å Sofie gå ner till Kafferiet och fika, snacka skit å glo på folk :D

Ha en trevlig kväll!

Liten roadtrip

Ikväll for jag och Sofie på en liten roadtrip. Va jättemysigt. Det regnade ute, jag tycker som det är lite mysigt att köra bil när det regnar. Man sitter bara å lyssnar på musik, snackar skit å myser.
Vi körde iaf till Ballangen, nästan en timme härifrån. Det finns inte så jättemycket spännande där. Vi gick iaf in på statoil å köpte 2 pizzaslice och sen en glass till efterrätt. Så satt vi där inne å pratade om allt mellan himmel och jord och tittade ut på ösregenet. Mysigt hade vi det, även fast vi bara satt inne på statoil ;) Är som skönt bara att få komma bort från det här sunkiga hotellet å se nåt annat.

Imorrn förbereder jag mej på en sur jävel i resturangen och kanske en Johanna som kommer få ett litet utbrott. Jag hoppas nästan det, skulle vara så skönt att få ur sej allt :P Har stått ut med allt för mycket skit från den där nu.
Men vi får se vad morgondagen har att bjuda på, man vet aldrig på det här stället.

God natt!

Tisdag

Idag har jag skjutsat Linus till tåget, så nu är han påväg hem.
Efter det tog jag på mej träningskläder, gick till gondolen och skickade upp brädan och snowboardpjucksen. Sen började jag traska upp mot resturangen. Var längre och brantare än jag minns det. Var helt död när jag kom upp. Men det är ju väldigt skönt efteråt :)

Sofie var sjuk så hon ville fara hem. Den andra jäveln som jobbar med oss i resturangen vägrar ju jobba där själv. Även fast vi vet att det kommer typ komma max 5 personer på hela dagen. Är egentligen helt onödigt att sitta 2 stycken där. Men är man barnslig så är man. Jag hade iaf laddad för att säga vad jag tyckte och tänkte. Men när jag frågade om han kunde jobba själv, Jo då jävlar gick det bra. Men när Sofie fråga var det då världens jävla problem.

Jaja, jag for iaf upp på linken å körde lite offpist igen. Inte lika bra idag. Jättetung snö, så var lite halvsvårt å svänga. Man fick som ta i med hela kroppen. Kom typ ha träningsvärk imorrn. Men det är najs.

Nu ska jag träna lite, sen blir det duschen och käk :P

SOL! :D

Idag har det varit en jätteskön dag! Har vare sol hela dagen och inte så mycket folk i returangen. Så vi har kunnat sitta ute en stor del av dagen å bara kosa oss. Jag hoppas verkligen att solen fortsätter å hålla sej framme nu. Å snön har smält som fan idag. Det är nästan ingen snö på marken. Enda stället det är mycket snö på är i backen. Å det är jättehärligt före nu. Åkte upp på linken imorse på arbetstid å körde lite offpist. Egentligen är det lite farligt å köra det nu eftersom att lavinfaran är rätt stor nu när det har vare så varmt ute, och speciellt om man åker själv. Men jag kunde inte motstå. Var ju en massa orörd lössnö. Helt underbart härligt.

Efter jobbet for jag ut å gick en sväng och nu ska jag gå över till Linus å kolla på nån film med han. Han far ju hem imorrn, så kan ju va kul å umgås lite med han sista kvällen han är här :)

Märks att det är slutspurten nu. Många som har slutat eller fare hem. Å stämningen är som lite annars också. Har ju vare lite tryckt stämning mellan många på senaste. Men det börjar som lätta lite. Förutom med en då. För han är ju helt jävla hjärndöd. Men det fattar han ju inte själv. Det är iaf inte så mycket att göra åt nu. Bara försöka göra det bästa av tiden som är kvar här :)

Nu somsagt ska jag gå över till bror min.
See ya!

Lördag

Så gick det med min nyktra helg. Var klappkanon igår, men kul hade jag nog iaf :P
Men det fick jag ju igen imorse, bakis som ett svin å helt jävla död.
Ramlade när jag skulle ta liften. Hur stadig är man då?! Småungarna är ju fan bättre.
Åkte af upp till jobbet vid 12 istället för 10. Insåg att det lär inte komma en jävel upp till resturangen, eftersom det är 3.e dagen det regnar nu å backen är ju inte så jävla kul att åka i. Så då drog jag hem igen. Va lite nervös för att åka ner. Var inte stadig på benen. Jag fick mej ner iaf, men snyggt kan det ju inte ha vare. For iaf å däckade i sängen, så nu har jag jsut stigit upp.

Nu ska jag gå å käka lite middag, sen blir det duschen å göra sej redo för fest igen ;)
Känns lite knäppt. Jag har ju just stige upp, så känns ju som att det är morron...men men...

Lite bilder från igår!

Blev förfest i Mikes rum denna gång.

  Mikey

Mikes kompisar som är på besök. Ben å Kate

Påväg ner till litt större plass

Jag är så bra

Ser ju inte bättre ut än att det blir öl/vin ikväll iaf.
Så duktig var jag att hålla mej från festandet.
Men det skulle bli mycket folk på förfesten ikväll å då är det alltid mycket roligare :)
Jaa jag vet, alkolistvarning. Men isf är alla här alkolister.
Det är som livsstilen man har här. Jobba i backen, åka skidor/snowboard å dricka öl.
Finns inte så jävla mycket annat att göra här.
Ska som sagt ta tag i mitt liv när jag kommer hem!
Fast då är det ju sommar så det kommer ju att gå åt helvete hur som helst.
Men försöka kan jag ju iaf ;)

Jodå nu blire viiine. Ha en bra kväll!

hooj

Snyft

Tiden går väldigt sakta idag......

Hittade bloggen om Victor. Lillkillen som dog i cancer. Fan, de bara spruta tårar.
Att förlora ett barn måste ju vara det värsta som kan hända. Dom är starka som orkar leva vidare.

Heis 1 igen

Sitter i heis 1 idag också. Och det regnar ute. Yeey, snart är det ingen snö kvar här.
Ändå har dom bestämt att vi ska ha öppet hela nästa vecka också. Egentligen skulle vi ha öppet sista dagen nu på söndag och sen 2 helger framöver. Om det ens finns nån snö då.
Fast det kan ju alltid åka upp folk med gondolen till resturangen för att fika eller äta lite.
Men för  mej är det ju bra, blir ju mer jobb å mer pengar :)

Fredag idag alltså och det brukar ju betyda öl, men jag var verkligen opeppad på det idag. Få se om jag kan vara stark å stå emot det idag ;) Skulle vara skönt å bara sitta å mysa å se en film eller nåt :)

Nu ska jag försöka hitta på nå annat kul..hur kul man nu kan ha i heis 1...

Torsdag

Igår skulle jag ta det lugnt å se på film å bara mysa för mej själv. Det slutade att jag hällde i mej 5 öl tillsammans med Mike, Mikkel, Calle, Richard å Sofie. Jag är såå bra! Men trevligt var det, förutom att man kan störa ihjäl sej på endel. Men det har ni nog redan förstått.
Idag har jag jobbat i resturangen. Gick rätt bra även fast jag jobbade själv med H. Var inte mycket folk alls idag. Har typ regnat hela dagen. Kuuul! Idag fick vi även veta att på lördag kommer det ett gäng på 50-60 pers upp till resturangen som ska käka å dricka öl. Dom ska inte äta förrän 8 på kvällen, så lär ju bli sent som fan innan vi får oss hem.

Ikväll blir det nog att hitta på nåt med Calle å några till kanske. Najsbajs.

PMS varning

Asså nääe nu vill jag hem!!
Orkar inte se sånt här. Har träffat såna här männsikor förr som har sårat mej som fan. Nu har jag ju lärt mej att det är dom som förlorar på det i längden. Men jag har ändå så jävla lätt att ta åt mej. Måste kanske bli mindre känslig. Det är lite synd att såna människor ska kunna ta så jävla mycket energi från en. Jag försöker verkligen vara positiv och tänka på allt som är bra. Men det är jävligt svårt när man jobbar dagligen med 2 stycken som man helst bara skulle vilja lägga levandes i grav å spy lite på. Det är jävligt synd när jag har haft det så jävla bra här och det finns så många bra människor här. Men dom suger som musten ur en. Och att man bor med dom och måste umgås med dom 24/7 (nästan) gör ju inte saken bättre. Okej nu ska jag vara positiv och glad resten av tiden. Men vad i helvete. ursäkta mej men. Dom två är nog det mest negativa som finns. Är jämt gnäll och fan runt dom. Nu i 2-3 dagar har jag vare lite nere och då gnäller dom till mej och undrar varför jag varit så deppad senaste dagarna. Dom är alltså lite förvånade av mitt nya humör som jag inte visat förr. Vafan jag har hållt humöret uppe i 3 jävla månader. Ni kan ju börja med det. Å sluta gnälla över mina 3 dagar. Dessutom har jag menshelvete nu också, så det gör ju inte saken bättre. Önskar att jag kunde ha lite bättre psyke å inte ta åt mej så jävulst, för egentligen tror jag inte såna här personer gör det med mening. Eller det gör dom ju antagligen inte. Det är fan synd om dom. I slutändan ser ju alla hur dom beter sej. Men jag blir ändå så förbannad på mej själv som inte kan stå emot att bli arg på dom. Jaa, det är alltså mej själv jag sak vara arg på. Det var ju kul..haha :P Sitter å gnäller på folk jag stör mej på när det är jag själv som borde tänka om lite kanske :P
Jaajjaaa..ni skulle fatta om ni var i min sitts.
Jajjamen!
Gonatt mates. See yaa!

Väärt!

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
- Haha jo jag har iaf fått mig en ny kompis om det inte blir något mer.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Jo, ä kan kjöpe dä en drink neste helg;)

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
- Åh så grymt, hade ju gärna åkt i backen idag:(

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
- Jepp, hvis dere er fortsett motivert velkommen..

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
- Våkner bare nå, litt fyllesyk :S

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
- Jepp skal vi si kl 9 på norlandias parkering?

7. Vad vill du höra mest av allt?
- Nei vet ikke enda.

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
- Alt går bra, bilen begynner å riste litt ved 120 men det gir seg på 150!

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
- Hej hopp Når trenger du bilen?

Heis hell

Jaa nu sitter jag i heis 1 å gör absolut ingenting.
Jag har sålt 2 liftkort, tror inte det kommer bli så många fler idag heller.
Chefen sitter här i rummet brevid å gör typ ingenting han heller. Men det är ju inte så ovanligt.

Igår snackade jag med en norsk kille som jag jobbar med om vars i Norge det fanns bra med jobb å billigt boende. Han tipsade iaf om Lofoten och Senje. Ganska små städer, men där får man ganska lätt jobb och om man har tur kan man hitta nån som lånar ut sitt hus mot att man målar det eller liknande. Man måste väl försöka hitta sej lite kontakter då. Är kanske inte så lätt att hitta såna på internet. Är ju privatpersoner man måste få tag i. Men Lofoten är inte så långt härifrån så jag borde ju kunna hitta nå bra personer kasnke :P Han sa även att dom var ganska rika där så dom betalar rätt bra också.

Annars så händer det inte så mye spännande här. Har fortfarande lite hemlängtan. Men nu är det bara 3 veckor kvar..max. Ska bli så kul å få se alla när jag kommer hem.
Jag har typ fått världens vårkänslor också. Nog för att det är en jävla massa snö här men ändå, känns ändå att våren börjar närma sej. Är skitsugen på att shoppa. Vill typ ha en helt ny garderob. Kanske blir Stockholm när jag kommer hem då..nån som vill med? ;)

Jahapp, va ska jag göra nu då?

Oj, fick just en kund. En engelsktalande sådan också. Mycket trevlig!

Nu hoppas jag att dom snart skickar ner mat från resturangen till mej. Börjar vara lite hungrig.

Nu har jag nog inge mer å babbla om. Så hejdå för en stund :)

Tisdag

Idag hade vi nästan inga gäster i resturangen. Var inte så bra väder heller. Varken gondolen eller stolheisen var öppen idag. Men det var som rätt skönt. Så vi har typ sutte å spela kort. Jag spelade vändtia med Mike å han hade en lite annan version av det. Mycket roligare :D
Jag har även blivit förkyld igen. Men det är egentligen inte så konstigt. Är svinkallt i resturangen å när det inte är nå folk så man måste springa omkring å jobba så fryser man typ arslet av sej.
Jag for iaf ut å gick ikväll också, är väldigt skönt när man kommer in :)

Heis 1 imorrn!!

Nu ska jag göra en äggmacka å se nån film :)

Blev liftjobb idag

Blev att jobba i heis 2 idag. Var rätt skönt. Skulle egentligen ha jobbat själv med H idag. Så liftjobbet var ju rätt välkommet. Men när man ser att det har snöat på natten å är puder hela backen och solen skiner så känner man sej inte helt peppad på att bara sitta å titta på alla som får åka. Man vill bara ta en människ å sätta den i liftstugan å fara ut å åka själv. Men men ska väl egentligen inte klaga. Är ju rätt chill jobb å jag får ju iaf ett åk per dag. Men baksidan på linken är nog helt underbart nu. Jag hoppas på få vara ledig på torsdag å att det är lika bra väder då :) 

När jag kom hem från min lilla liftstuga stoppade jag in tvätten i maskinerna, käkade middag och for ut å gick. Gick nästan ända upp till tredjeliften. Jobbigt var det, men skönt när man kom in :)
Och nu ikväll har jag sutte med Sofie och Calle och käkat glass i korridoren. Men nu är jag så jävla trött, kommer nog slockna så fort jag lägger huvet på kudden.

God natt!

Snart är säsongen slut

Var massor med folk ute igår. Kul kul :)

Idag har det typ vare snöstorm ute, så var inte många besökare i resturangen. Det var väldigt skönt å bara kunna sitta å chilla hela dagen. Det har vare en bra helg i resturangen. Mr H har varit i Abisko så vi har som haft det mysigt utan han. Nu är han iaf hemkommen å jag ska jobba själv med han imorrn. Jippie!!
Jaja, det ska nog gå bra. På onsdag ska jag jobba i heis 1. Var drygt en månad sen jag jobbade där sist. Jag hoppas jag kommer ihåg hur man gör :)
Nästa helg är sista dagen vi har öppet. Sen har vi bara helgsöppet. Linus åker hem nästa tisdag. Jag kommer att stanna nån vecka till. Känns helt overkligt att jag snart kommer att vara hemma. Är väldigt blandade känslor.
Jag längtar hem som fan, men jag kommer ju sakna livet här också. Alla underbara människor jag har träffat. När jag åkte hemifrån visste jag ju ändå att jag skulle ha kvar mina kompisar när jag kom hem, men kompisarna jag har här vet jag ju inte om jag kommer träffa igen.

Ikväll blir det en tidig kväll. Tror jag ska se Horton hears a who, sen sova :)

Sol och puder idag

Haha jaa jag är ju som bra på att överdriva lite när jag är full.
Imorse var man man ju som pigg å gla också. Å det hade snöat å solen sken. Var hur härligt som helst ute idag. Men kände sej inte så superpeppad på att stå inne i stekoset hela dagen. Men det var inte så mycket att välja på. Jag hann iaf sitta ute en stund imorse å sola lite. Så skönt!
Sen har det vare fullt upp hela dagen. Jag blev kock idag, så jag har stått i köket hela dan å lagat mat. Inte en enda paus förrän vi stängde.
Nu ska jag försöka vila ett tag, sen hoppa in i duschen och göra mej klar för party :)



     

Härlig dag!

Come back to me

Jadu, jag snakke med mor min idag. hon var ikke så förnöjd med mej.
Hon tror jag kom å bli alkolist. Hon har förstått att jag dricker varje helg.
Haha ja tror ikke hon va så mye bättre när hon var 20. Men what the fuck!

Ikväll skulle jag va nykter. Hur fan gick de då? Inte så jävla bra nä!
Men jag vettefan om de va värt de.
Jag saknar Sofie och Sara som fan. Me dom kan man ju slappna av å känna sej normal..eller typ iaf.
Som Sofie sa:" Jag glömde bort att jag är lite knäpp!" Haha typ nå sånt. Haha!

Ikväll va vi ut på litt större plass. Träffade Fidel där. Annars inte så mye kända människor. Daniel träffa jag i slutet. Efter det tappa jag bort alla. Fidel ville jag skulle följa på nash (efterspel) men jag tappa bort han. Fick vandra hem själv ikväll. Är så jävla tomt i mitt rum nu. Jag har typ hemlängtan som fan. Vill bara ha sommar å festivaler å mina kompisar å en jävla massa kul :D Jag ju blir less en annan jävel här ocks¨å som är världens player och raggar på allt och alla. HALLÅ! Fatta att alla ser vad du håller på med. PLAYER! Ja, jag kanske playar å har kul också, men jag är då fan i mej ärlig å säger vad jag vill! Vill hem nu,
Var ledig med mej första periodeni sommar!? Då blir det festivaler och en jävla massa kul!

Nu må jag sove. Men jag villl ikke jobbe imorrn. Är förresten snowboardtävling imorrn. Jag vill se det, men det lär ju ikke hända. vill vill vill!!

Sov så gott alla! See yaa later.

ha förresten snakke me Gus ikväll;) Hehe najsbajs. Men han ska till Marocco i sommar.

Good night!

Påskveckan!

Har som sagt vare helt underbart i veckan när Sofie och Sara varit här :)
Dom kom hit förra torsdagen, så då åkte jag ner lite tidigare från jobbet och körde ner till tågstationen för att hämta dom. Var såå kul å se dom. När vi kom till mej lagade vi gomaten, sen blev det några öl och utgång på litt större plass. Eller visst var det då?! Jag är väldigt dagvill nu.

Fredag for vi ut i backen å åkte, var så härligt att kunna vara ute en hel dag å bara åka. Händer ju inte så ofta annars. På kvällen tog vi det lugnt och såg på film å bara myste.


 
Lördag, påskafton var det sol och massor med folk i backen. Helt underbart. Vi åkte ett tag, sen for vi upp till resturangen å käka lunch/middag och tog en öl. Sen gick vi ner på afterskin också å drack lite mer öl. Efter den afterskin åkte vi ner till norlandia till afterskin som var här. Sen var det bara in duscha och göra sej klar för utgång. Litt större plass igen. Massor med trevliga människor! Förutom en norsk dam som fick för sej att skälla ut mej. Jag visste inte ens vad jag hade gjort. Haha men det var som lite kul.
     

Söndag jobbade jag. Men det var rätt lugnt uppe i resturangen då. Alla låg väl hemma å var bakis, så det var som skönt.

Måndag åkte jag, Sofie, Sara och Neil (uttalas Nell) till Björkliden och åkte. Jättehärligt. Det var så kul att bara få komma bort å åka nån annanstans en gång med andra människor än dom jag jobbar med :) Vi hade med oss fika också. Varm choklad och ostmackor. Neil tyckte det var jättekonstigt att vi åt ost till choklad haha.
På kvällen när vi kom hem bestämde vi oss för att basta och dricka lite vin. Det var ett väldigt bra avslut på dagen.
     


Tisdag skulle mina kära vänner åka hem till Skellefteå igen. Så vi packade in i bilen och gjorde oss klara för att fara ner till tågstationen. Men i sista sekunden kom vi på lite andra tankar. Dom tyckte ju som att det var rätt härligt här, så dom ville stanna ett tag till och jag ville ju såklart också att dom skulle stanna längre och så blev det också. det var ett väldigt bra beslut tycker jag. Så då blev det att vi åkte upp till resturangen. Jag skulle jobba å Sara å Sofie skulle plugga. Vi satt ute på terassen typ hela dagen. Var så skönt. Neil å hans kompis Fidel kom å gjorde oss sällskap också. Fidel är också en skitkul kille. Då bestämde vi att vi skulle dricka lite öl dagen efter, onsdag alltså.
 

Så onsdag jobbade jag också, också väldigt lugnt och skön dag. Förutom att jag fick ett litet utbrott på H, men annars gick det bra. När vi kom hem käkade vi och gjorde oss klara. Sen vandrade vi iväg till Neil. Tog ju ett jävla tag, efter som en viss person, kallad H var så jävla trög i huvet! Men tillslut kom vi fram och jävlar vilken lägenhet han hade. Inte dålig nånstans. Å världens utsikt också. Oj oj, jag vill också ah en sån lägenhet. Var iaf en jättekul fest med trevliga människor å sång å gittarspel. Hade tänkt gå ut på litt större plass sen, men det hade hunne stänga redan så då blev det spor1 och sen kafferiet :) Sen tillbaks till Neil på efterfest. Blev en lång kväll med lite sömn och lite för mycket vin. Men fan så kul det var.
   
     
     

Torsdag var det bara att he sej upp i resturangen igen för att jobba. Som tur var så var det nästan inge folk. Så jag gick ner till Sara å Sofie på nedervåningen där dom satt å plugga. Där la jag mej i soffan å råka somna ett tag. Lättförtjänta pengar eller vad?! ;) På kvällen satt vi i sängen å käka glass å bär och såg på Fråga Olle. Myspys!


Imorse blev det att dom åkte hem. Jag saknar dom redan. har vare så himla kul vecka. Har hunne göra så mycke också :) Ååh, vill göra om den här veckan igen :)

Har förresten fått lön nu också. hihi, blir bara bättre å bättre de här :D


Tomt

Har varit en helt underbar vecka med Sara och Sofie.
Nu sitter dom på tåget hem till Skellefteå. Känns väldigt tomt här i mitt lilla rum.
Jag ska berätta mer om veckan sen. Nu ska jag ta gondolen upp till jobbet!

Tjoho

Sofie och Sara stannar 2 dagar till! :D hihi

påskafton

Har haft världens härligaste dag i dag med snowboardåkning, sol, afterski snygga människor, bra musik, öl och vin!

Påskaafton i Narvik är årets händelse. Nu blire party party :D

Glad påsk på er!

Blev ledig

Fick fara hem kl 13 idag. Vi var för många som jobbade idag. Rätt skönt. Men nu sitter jag bara här å är rastlös å väntar på att sötisarna ska komma. Tåget kommer säkert vara sent också, bara för att jag ska måsta vänta ännu längre.
Jag är som ett barn på julafton som väntar på tomten idag. Imorse vaknade  jag halv 8, så då for jag ut å gick i 45 min typ. Sen duchade jag å tjollra på ett tag innan jobbet. Ganska skön morron faktiskt :)

Igår va vi förresten å hälsade på Kristoffer och Katarina. Svenskarna som Sofie känner som jobbar på sjukhuset. Skittrevliga är dom. Å de är som skönt å få komma bort från vårat boende ett tag också.

Nu ska jag nog se nån film tror jag för att fördriva tiden lite.

Glad påsk på er!

Snart är dom här!

Nu ska jag på jobbet, sen ska jag ner på tågstationen och hämta Sofie och Sara!!
Wiiie, fan vad jag har längtat. Ska bli så kul å se dom :)

Snart vår :)

Det märks att det att det börjar bli vår nu. Solen skiner och asfalten är framme på vissa ställen. Men det bästa är nog att det är ljust så länge på kvällarna :) Var ute å gick ikväll å det var så skönt. Förr var det ju alltid mörkt när man kom ner från jobbet. Men inte nu :)

Nu börja jag faktiskt ha lite hemlängtan också. Vet inte varför, jag trivs ju skitbra här och det är underbara människor. Men ändå så börja jag vilja hem snart. Fast det är ju bara en månad kvar nu. Har gått hur fort som helst. Känns inte som jag har varit här i 3 månader.

Och nu är det bara 3 dar tills sötisarna kommer. Å jag ska få vara ledig 2 dagar i rad! Det har typ inte hänt sen början av februari typ. Men kul ska det bli :)


Sofie, Sara och jag på juldagen :)

Mysfest

Igår hade vi en väldigt mysig förfest.
Först satt jag och Sofie och drack vin,
sen kom även grabbarna in och sjöng och spelade lite gitarr för oss :)
Sen utgång på litt större plass. Var massor med folk.
Skitkul!
Sen blev det så jag följde Daniel på efterfest. Somnade på soffan där. Så Danne väkte mej halv 10 imorse, en halvtimme före vi började.Så då var det bara upp och iväg.
Var iaf en väldigt rolig kväll :)











Myspys! :)





Joodå

Tror ni jag höll mej hemma igår?
Nä, jag är som rätt dålig på det.
Men kul var det som vanligt.
Satt först med bror, kusin och hans kompis å drack lite vin.
Sen gick jag till Sofie å fick me henne ut också.
Ute träffade vi Calle, Robban, Richard å Daniel :)
Här träffar man alltid massa folk man känner, är så kul!
Även Vegard träffade jag.
Å jaa, jag vet inte vad.
Nu ville han då snacka iaf. Men han är ju fan lite konstig!
Men idag träffade jag ju min blivande man.
Jag hoppas han ska ut ikväll :)

Nu blir det sova ett tag, duscha, göra sej klar och börja dricka ;)

Tjejkväll

Jaa, det här med fika på ett ställe där som även säljer öl var vi ju rätt dåliga på ;)
haha men vi hade jävligt kul.
Det var jag, Sofie och en svensk tjej som jobbar på sjukhuset här. Katarina.
Supertrevligt! Vi hade som en liten tjejkväll med massa tjejsnack.
Gud vad man behöver det här. Är ju fan bara killar man jobbar med.
Nog för att det är väldigt trevligt också. Men man behöver lite tjejsnack ibland.
Vi for iaf först på kafferiet och sen blev det spor1. Jättemysig pub.
Blev några öl, så jag och Sofie hade väldigt trevligt på hemvägen :P

Vi bestämde att vi ska fara till gränsen över en helg om 3 veckor med några sjukhusfolk.
Så jävla kul. Jag längtar.
Det blir helgen efter Sofie (min sötisSofie) och Sara har varit här.
Så nu är det mycket kul att se framemot :)

Imorrn blir det en lång dag.
Är ett gäng som har bokat resturangen från 5 (när vi egentligen stänger) som ska käka fläskfile.
Så klockan lär ju bli typ 9 innan vi får oss hem. Blir kanske ingen fest imorrn då. Kanske.

Och nu börjar påskferien för alla Narviksbor så nu blir hela helgen och veckan fullsmockade.
Jobb jobb. Men jag har ju vare ledig en dag iaf :) Å nästa helg. Då jävlar!!

Nice time!

God natt!



Ledig idag!!

Var väldigt skönt att vara ledig idag.
Imorse gick jag ner med tvätten, sen for jag ut på en timmes promenad.
När jag kom hem så städade jag hela rummet.
Dammsugade, dammtorkade, och plockade undan allt som inte behöver vara framme.
Så nu är det riktigt fint här (så fint det kan vara för det här rummet) och luktar gott också:)
Sen körde jag lite träning.
Och nu har jag duschat och bara haft lite egentid.
Är inte långa stunder per dag man är själv här.

Igår var vi förresten några från jobbet som käkade tacos.
Det var såå gott!

Och dagens bästa är nog att jag har fått sommarjobb! :)
Blir hemtjänsten på moröbacke.
Det är hemtjänsten, men det är på gång/cykelavstånd så jag behöver inte använda bilen.
Och det är ett jobb.
Även om jag skulle klara att gå hemma utan jobb i sommar så skulle jag nog bli tokig.
Rastlös som fan. Alla andra jobbar ju ändå så då är det ju lika bra att jobba å få mer pengar :)

Nu ska jag nog ut i backen en stund tror jag.
Måste ju passa på när man väl är ledig :)

Mer tidsfördriv

Lite mer tidsfördriv.

Och bokstäverna gör lite som dom vill. jajaa


Lovar du att vara ärlig? Jupp
Du heter: Sara Johanna Evelina Lindholm
Smeknamn: Har inget.
Låt som när du är ledsen sörjer till? Kommer inte på nån speciell. Have a heart kanske

Beroende av: Vänner och choklad
Vem behöver du mest just nu: Ingen speciell, är rätt nöjd som jag har det just nu.
Vad tror folk om dig? Att jag är lite blyg.
Stämmer det? Ja i vissa fall. Så olika med olika personer.
Vad får du oftast komplimanger för? Ögonen
Vad säger du för att imponera på någon? haha jag imonerar inte så ofta på folk.
Hur imponerar man på dig? Folk som har gjort mycket spännande i sitt liv. Även smarta människor som kan mycket. Kanske för att jag inte är så :P
Brukar du skratta för dig själv? haha jo
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Skal du opp i morgen tidlig? :)
Var bor du? Narvik just nu. Annars Skellefteå
Trivs du där: Här i Narvik trivs jag som fan. I skell trivs jag med kompisarna, men staden vettefan.
Äger du några converse: Jopp
Sprit, cider, vin eller öl: Allt, fast vin är nog bäst.
Brukar du bli för full: Ja, fast var faktiskt längesen nu
Vad har du för mobil operatör: NetCom och Halebop
Är du allergisk i mot något: Nope
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Resa och se världen
Hur svarar du i mobilen: Beror vem det är
Vem ringde du senast? Ringer typ aldrig här
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Frågade om jag kunde jobba i liften idag
Antal timmar sömn inatt:  10-11 tror jag
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Ja för det mesta.
När mår du bra: Nu mår jag bra jämt.
När blev du fotad senast: Förra helgen säkert. Brukar alltid dyka upp kameror på fester
Hur känner du dig nu: Jaa som vanligt. Men vill helst att klockan ska bli 8 så jag får stänga liften å gå hem.
Vanligaste färg på dina kläder: Väldigt blandat
Vad tycker du om fötter: Jaa, tycker egentligen dom är rätt äckliga. Men dom är ju som rätt bra å ha.
Vad saknar du: Pengar å nån reskompis ;)
Hade du en bra kväll igår: Lugn och skön kväll med fika och skitsnack
Favorit dryck på morgonen: Mjölk
Rakar du benen: Japp
När brukar du oftast gå och lägga dig: Väldigt olika, beror när jag ska upp.
Är du blyg? Ja, ibland. Hatar det.
Sysslar du med någon idrott: Inte nu längre
Vill du hellre ha mail än brev: Brev är mer personligt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nae, fast när jag såg min blivande man så var det kärlek ;) haha
Har du spytt offentligt: Ja, en gång på Hultsfred :/
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex
Är du nöjd med ditt liv: Det är jag!
Är du bortskämd: Nej verkligen inte
Vad gör du i morgon: Tvättar å städar å slappar.
Vad är det värsta du vet? Falska människor
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Ingen aning
Vad behöver du just nu? Nån snygg människa å mysa med
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?
Vad längtar du till?   Till Sofie och Sara kommer hit
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, jag har några riktigt bra.
Vad använder du för shampoo? Det som är billigast
Vad är det finaste du fått? Vet inte, tycker mer om komplimanger från folk än saker.
En speciell dag du minns:
Hur gammal är du: 22
Tycker du om någon just nu: Ingen speciell så. Men finns många å titta på ;)
Om fem månader: Är jag ute och reser..kasnke
Du samlar på: Hmm, börjar ju ha några skopar nu
Gröna eller röda äppeln: Röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Sofie eller mamma
Gillar du golf: Nej
Vilken tid gick du upp idag: halv 11
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja, eller om man kan kallas Norlandias rums säng min så.
Har du strumpor på dig nu: Ja
Vad ska du göra ikväll: Jobba, sen vet jag ej
Är det okej att gråta: Självklart
När grät du senast:  Det var fan längesen nu. Vet faktiskt inte
Laddar du ner musik och film från Internet: Jo
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Leva livet. Resa
Bär du glasögon eller linser: Nä, men borde
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Näe
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 9, jobbar varje helg
Har du piercing: Nej
Vill du gifta dig: Inte just nu, men nångång
Vill du ha barn: Ja nångång i framtiden
Solar du ofta: På sommarn
Är du bra på att laga mat: Nja, kan väl..men är ingen superkock precis.
Gillar du att dansa: Ja, men jag är inge bra på det.
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: Väldigt ovig
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller juice
Vilken är din favoritglass: Magnum
Tror du på ett liv efter döden: Nepp
Tycker du om sushi: Aldrig ätit
Vad äter du helst när du ser på film: Chips å dip
Bor dina föräldrar tillsammans: Jo
Har du tandläkarskräck:
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Njaa, vet inte..tror inte det
Biter du på naglarna:
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Försöker varje veckodag, men blir kanske 3-4 gånger per vecka.
Senaste låt du hörde: Americas sweatheart - fall out boy
Vad gör du på helgerna: Jobbar och festar  





Tidsfördriv

Yees, fick igång internet uppe i liften!
Nu blir det ju lätt att fördriva tiden här.
Har sutte å sett Dexter också. Det är ändå jävligt bra.
Blir nog inte så jobbig dag ändå.
Snart kommer patruller ner med mat till mej från resturangen också.
Gött gött.

Imorrn ska jag faktiskt vara ledig. Var typ 20 dar sen sist.
Oj så jävla skönt det ska bli.
Nog för att jag har en massa saker att göra.
Måste tvätta å städa å så.
Men det kan jag ju ta när jag känner för det.
Ska njuta av ledigheten iaf :)

Betala i tid, tack!!!

Jag blit tokig på dom som hyr min lägenhet.
Dom kan aldrig betala hyran i tid.
Jag måste alltid mejla å fråga när jag ska få pengarna.
Har dom inte andra räkningar som ska vara inne före den sista varje månad?!
Jag har autogiro på min hyra, så det har ju redan dragits från mej.
Alttså ligger jag minus på mitt svenska konto, eftersom jag satt över alla pengar på sparet.
Hade ju som räknat med att få pengar från dom i tid.
Men icket.

Nu ska jag gå å käka min gröt. Sen väntar drygt 8 timmar i heis 2. Jippie!!
Ska ta med datorn och strömsladden den här gången.

RSS 2.0