.

Det blir så jag ska fara hem nu. Är typ nervös å köra, men tur det är bra väg. Å på e4an står då aldrig nå poliser iaf.

Å igår så hittade vi en resa till bulgarien med ett skitfint hotell å halvpension å det låg typ på stranden. Det kostade under 5000 med allt. Värt. Ska gå å kolla upp det där imorrn :) Kuuul :D

jobb ikväll till 8! fast lär ju fara hem typ halv 8 :P Ovärd kväll iaf. ha vare så jäkla mycke tjaffs om den där kvällen på jobbet. Man skulle lätt kunna ta bort den. Men då finns de ju nåra tröga typer på jobbet som vägrar!! Jajja.

hejdå

Sol!

Ååh! Varför måste man bli så jävla bakis?? Det är hur varmt som helst ute, idag skulle det vara så jäkla skönt å ligga på stranden. Men icket, då sitter man här å är bakis som fan. Kul.
Fast undra om jag kan köra vid 12 tiden?! Jag var ju ändå inte så jäkla packad igår åsså drack jag ju vatten hela slute av kvällen plus att jag gick hem. Då kan jag ju köra hem å fara på skatan me mamma å pappa. Kul å va me dom, men då få jag då fara på stranden iaf. Skulle va så jäkla skönt idag alltså :) Sen får jag ju middag före jag far å jobbar också...Blir fan deppad om jag ska sitta här helt ensam hela dagen.

Jaa få se hur jag gör. Ska ringa hem å höra vad dom ska göra idag!

Knaaaaaaaaaaaas

åååååååååhh shit vilken kväll. Knas! Kul fast inte. Typ konstigt. Är bara det att min hjärna går på högvarv just nu. Snurrar som faan. Vet varken ut eller in.
Usch!!
Gick hem ikväll också..själv. Inte så jävla ball. Fast fick en gåkompis från norrvalla typ. En bolidenkille. Han hade haft en dålig kväll också, så vi fick gå å beklaga oss på varran..haha:P Tog fan en timme för mej å ge hem. De är fan segt alltså. men jag fick mej då hem iaf. Nu ligget syrran här å sover. Tror inte det är så populärt att jag sitter här å knappar.menmen. Det är ju ändå jag som bor här så.

Helgen?

Go natt!

Måste bara säga att det tog typ 20 minuter att skriva de här inlägget. Ville inte va lika dålig som förra onsdan. Så har ansträngt mej som fan!

Natti!

hihihi

 Såg good luck chuck..hahah den va rolig :D

Nu ska jag sova å upp å jobba imorrn, sen ska jag å sofie käka å festa, sen utgång. Vi ska äta pannkaka..haha smarrigt :)


Hahah kommentaren på förra inlägget...jag dööööör :D Hahha

Gör mej frisk!!

Nu vill jag bli frisk. Igår var det så jäkla jobbigt att jobba, trodde inte jag skulle orka me hela dan. När jag kom hem åt jag, sen vid 6 tiden la jag mej i soffan å sov till 9 typ. då steg jag upp, borstade tänderna å gick å la mej i sängen. Så jag har sovit typ 13 timmar. Men det behövdes då. Fast jag avr då ännu senare på jobbet idag än igår. Även fast jag steg upp lite tidigare imorse..menmen, tur de va bara vikarier som jobba på morron. Åsså va ju vikariechefen där också, men han är ju lite konstig, så de spelar nog ingen roll att jag avr en kvart sen :P

Nu tror jag att jag ska försöka få mej ut å gå en sväng. Kan ju inte bli hur lat som helst bara för att jag är förkyld..

jaaaaa

Jag är den enda som jobbar till halv 5 idag, så nu sitter jag här helt ensam å är larmvakt å försöker fördriva tiden. Hoppas kvällen är snabba hit så jag kan fara lite tidigare :)

Vill hem nu!

Oops

Jag är som duktig. "Försov" mej idag. Steg upp 7.15 å jag börjar 7.30.
Men jag var bara 5 min sen så jag var ganska duktig :P Lillbilen fick då visa va han går för..haha.
Men jag hade en ganska skön morron. Har inget å göra förrän kl 9...
Nu ska jag leta åt nånting å äta så jag orkar med dagen. Kanske måste dricka kaffe för å hålla mej vaken :S

Ikväll ska jag soova!! :D

Delayed

Mamma skickade ett sms å sa att planet var försenat så dom kommer inte hem förrän imorrn på morron. Så kan det gå. Men det är inte kul. Jag minns när vi ahde vare i turkiet å vi skulle hem. Vi for den tiden det var tänkt. Men efter en timme var vi tvungna å nödlanda i Istanbul för att det var nå fel på planet. Vi trodde vi bara skulle gå å byta plan direkt, men vi fick inte veta nånting. Vi satt på flygplatsen i Istanbul heela dagen. Utan att få veta när vi skulle få fara. Något less man blev då. Tror vi satt där i 8 timmar ungefär. Å då var det ju 4 timmars flygresa kvar plus 2 timmar bil från umeå. Inte så kul.

Men det blir då iaf att jag far hem med Engla direkt efter jobbet. Emma har ju kommit hem nu så då får hon ta henne :) Hon lät inte pigg när jag ringde till hon idag. Har ju vare i Pite hela helgen..haha :P

Idag fick jag köttfärspaj hos mormor och hemmagjord rabarberkräm till efterrätt. Så gott! :D
Sen va jag ut med engla en sväng. Åsså hann jag gå med mormor på ica å handlalite också. Tur jag ahr långa luncher. Hade nästan 2 timmar idag :D Det är rätt så skönt!

Förkyld

Jag har blivit förkyld. Sitter på jobbet nu å snorar å har ont i halsen.
Jag trodde jag skulle dö imorse när väckarn ringde kl 6. Det är fan omänskligt att vara uppe den tiden.
Å extra jobbigt när jag har Engla för då måste jag ju ut me henne också.

Igår blev det film med Micke, Krille å Sofie :) Såg what happens in vegas. Ganska förutsägbar men ändå bra, rolig :)

Har skickat ett sms och ska försöka byta bort tisdagkväll. Jag orkar verkligen inte. Jobba 8 dar i rad å nästan alla är heldagar eller delade turer... är ganska så jobbigt. Man får typ inget liv. När jag kommer hem från jobbet vill jag typ bara sova..men hur kul är det??

Ikväll ska jag hämta mamma, pappa å linus på flygplatsen. Åsså ska dom få ta hem Engla också. Ska bli skönt. Det är ju mysigt att ha hon i stan, men när man bor på 3e våningen blir det lite smått jobbigt när hon ska ut 100 gånger per dag typ...

Nu måste jag fara å jobba...

Vaarmt!!

Det är vaaarmt idag. Håller på svettas ihjäl. Åsså har jag ju engla här också. Stackarn, hon håll typ på dö. Va nyss ut me hon å nu ligg hon å flåsa å svettas i köket..typ enda stället där det är skugga. Blir typ bastu i min lägenhet på kvällarna... Fast det är ju himla skönt att det äntligen har blivit varmt å soligt. det ska ajg inte kalga på :)

Idag fick jag köttbullar å potatis hos mormor, sen när jag kom å hämtade engla efter jobbet hade hon gjort småplättar också. Det var så gott :)

Åsså har jag betalat räkningarna idag. Det var mindre kul. Fick ju typ en pisslön den här månaden också :S Men men jag kanske överlever. får börja äta hos mormor varje gång jag jobbar..haha :D

Ikväll blir det film! :)

Hundvakt

Så skönt att det äntligen har blivit sommar. Nog för att jag jobbar hela helgen, men ändå :)
Sitter på jobbet nu. Jag fick byta tur så jag slapp tråkturen. Så kvällen kommer nog gå ganska fort ändå :)
Jag va till mormor före jag for på jobbet å fick jordgubbar å glass. Jag kommer typ bli bortskämd i helgen. Ska äta där varje dag :D Blir gomaten. Inte helt fel!
Efter jobbet ska jag förbi mormor igen å hämta engla. Jag ska ju vara hundvakt i helgen. Fast då jobbar jag ju hela tiden så då ska hon få va hos mormor medans jag jobbar :) Engla kom då å bli bortskämd. Det kan jag lova.



Bilder från onsdag

Här kommer bilderna från i onsdags då vi var hos jenny. Det var mycket trevlig. Provade nya frisyrer också..haha :D
   
    
  


Nu ska jag ringa till mormor, sen blir det på med bikinin och ut å tvätta bilen.
Jobb ikväll. Å hela helgen. Trååk! Men jag ska ju iaf ha engla i helgen så då går det nog lite bättre :)



Så äre

Haha ja det är ju som bra att jag är bra på skriva :P
Men kul hade vi igår iaf. Var lite trött i slutet på station men annars var det en helt okej kväll.. :)
Kommer bilder sen när jag orkar lägga in dom..

Soooool idag. Så skönt! Hoppas det fortsätter så här nu.

Nu ska jag gå på ica å köpa en pizza. Det sak bli gott :)

joooooooooo

mmmmmmmm nu sjaj ja  siva gonatt. de va ern tervlig kväll..ttyyyyyyyp :D hiihih
trååååååååk åsova själv......sooooov me mejjjjjjjj.
knasknaaaaaaasssis mmmmmmmmm jooooooooo så äre
nu sa ha borsra tänderna dom är äckliga...jooooo
¨sss¨åååååååååå ska jag sova. men sov me mej. kan tinte sovas sjölv..:(
go anTT1!!!!!!!!!!!!!!!11

En helt vanlig tisdagkväll

Jag jobbade igår till halv 10. Sen for jag hem å gjorde en macka å såg på tv å så. Sen skrev min kära lilla syster till mej på msn. Men det var lite svårt att fatta vad hon skrev. Mamma å pappa är ju somsagt i Rom å brorsan är å tågluffar så syrran bor i huset själv i veckan :S Jag frågade iaf vad hon gjorde, men det svaret var då lika svårt att tyda. Kom fram till att hon nog inte var så nykter. Så sant! Ringde hem, hörde musik å prat i bakrunden och en Emma som pratade...lite underligt. Så jag skvallrade till Micke å Krille vad som pågick i vårat hus. Krille var ju inte sen på att ringa till Emma och höra vad hon gjorde. Och Emma bjöd så glatt in Micke å Krille på festen. Det nappade dom såklart på. Dom ringde å "bjöd" med mej också. (Inte så populärt hos Emma kanske) Då satte vi oss i bilen och körde till Frostkåge. När vi kom dit satt det 4 onyktra ungdomar i köket (jag kände mej gammal) och spelade poker. Klädpoker. Sen kom dom ju såklart på den briljanta idén att fara och bada. Så min kära syster stod i princip på sina bara knän och bad oss om skjuts till ljusvattnet i Drängsmark. Tillslut gav vi oss för att slippa hennes tjat. (Micke å Krille kanske för att dom ville se några halvnakna brudar?!) Så då lastade vi in fylletrattarna i bilen å körde till ljusvattnet. Dom badade och hade kul. Jag är glad att dom inte drunknade. Sen blev vi less dom och skjutsade hem dom igen. Vi körde tillbaks till stan för att få i oss lite nattmat. Men det var ju såklart stängt överallt då. Då blev det statoil och en räk-ägg baguette. Vid halv 4 gick jag och la mej. Sängen har nog aldrig varit så skön tror jag.
Jaa, det var min tisdagkväll det. Lite nedkortat men...

Nu kommer snart Sofie och hämtar upp mej åsså ska vi till stranden och pressa.

Fest ikväll!! :D

Bilder från förra festen :)

Nu har jag äntligen lagt in bilderna från förra onsdagen. Här är några av dom :)



Grillade hamburgare..smarrigt :D



Sen spelade vi lite bockia. Haha..kul hade vi då :P

 

Väääldigt kul :D


Sen for vi på en annan förfest. Där hade vi också kul.

   


Blir fest imorrn också :D Kuuul!!



Fredrikstad

Åh, jag är som duktig!!

Nu har jag skjutsat mamma å pappa till flyplatsen, så nu åker dom iväg till Stockholm å sen vidare till Rom. Kuligt:)
Snackade med brorsan på msn igår å då var dom i nice i frankrike. Sen skulle dom också till Rom åsså skulle han följa mamma å pappa hem på söndag. Jag vill också utomlands nu!! :)

Pratade med Sofie idag och det blir nog att fara till Fredrikstad i Norge i slutet av september. Det ligger typ nedanför oslo å nära sverige så då kan man ju åka över å handla i sverige så blir det lite billigare :) Åsså var det ju inte jättelångt från oslo heller så då kan man ju åka dit nån gång också :) å inte heller så långt från stockholm om man vill dit å fara på bandit kasnke..haha :P Börjar känna mej lite mer peppad igen. Nu börjar vi ju som komma fram till saker så det känns som skönt :D
Nu äre bara att börja söka jobb å boende.

Åsså måste jag ta tag i min lägenhet också...vet inte riktigt hur det funkar att hyra ut i andra hand. Måste kolla upp det.
Fast det är ju mest troligt brorsan som ska bo här så det är ju skönt. Lite jobbigare om det är nån okänd människa...

Ikväll ska jag jobba. Kände mej inte så superpeppad på det. Men det är ju bara 5 timmar så det ska väl gå.

Det måste bli sol å varmt nu så priserna på sista minuten sänks. Är typ inte billigt just nu :S

Nu blir det kasnke en promenad sen ladda för jobbet...

måndag 21 juli

Idag har jag namnsdag..så grattis till mej :P
Å det kom då mamma ihåg också..hon ringde å väckte mej kl 10 bara för att säga det!!

Det reeegnar idag:( Tråk. Fast jag tvättar ju idag så då äre väl lika bra :P

Nu ska jag äta lite frukost. Å snart kommer anna hit :)

Förresten så håller mitt huvud på att sprängas. Har hur ont som helst. Fattar inte varför. Kanske blir bättre om jag får i mej lite mat :) Kul å veta va?!

Maaaaaaaaaaaaat!!

Tjiiing

joodå

Det blev som en mysig kväll igår :)
Först for jag, Micke å Krille till Kåge å käkade pizza, sen en glass till efterrätt också. Det var gott!
Sen satt vi bara å såg på tv å tjollra. Efter halv 10 kom sofie också åsså for vi på hemmakväll å tänkte hyra film. När vi stod där utanför dörren så ångrade vi oss. Märkte att klockan var typ 11 å skulle vi hyra film skulle nog alla ligga å snarka i soffan efter 10 min. Så vi sket i det :P
Då tänkte vi att vi kunde gå till sigrid å sätta oss där å fika lite. Det gick ju som också bra. Vi gick dit, sen ångra vi oss..igen! Så då for vi hem till mej å spelade plump istället..haha :D Tur att vi är bra på att bestämma saker. Haha..

Idag händer det nog inte så mycket alls skulle jag tro. Ska handla lite. Å boka tvättid. Sen Måste jag äta upp köttfärsen jag har i kylen innan den blir dålig...

jobbjobbjobbjobb

Nu är jag ledig till på tisdagkväll istället å sen ledig onsdag å torsdag också :D
Bytte bort min delade tur som jag igentligen har på måndag å sak jobba heldag nästa måndag istället. Lite värdare. Fast såg att det blev 8 dagar i rad jag ska jobba då..men de funkar nog tror jag. Är ju ledig mycket i veckan så. Åsså äre bara 3 veckor kvar av sommarperioden :) Sen blir det utlandet :D

Nu ska jag snart fara å käka me micke å krille. Är döhungrig!



Helg :D

Efter jobbet idag for jag å sofie till boviken för att sola å bada:) Va skithärligt å typ varmt i vattnet också.
Men efter typ 1½ timme kom ju värsta gråa stora molnen..så då vare bara att packa ihop å fara hem igen..

Det går som lite trögt med norge just nu också. Vi måste verkligen börja ta tag i det. Men först å främst måste vi bestämma vars vi ska..är ju inte så jättelänge kvar ändå..!

Å nu är jag ledig hela helgen. Såå skönt:) Å nykter ska jag vara också. Blir andra helgen jag är nykter nu. Fast då festa jag ju i onsdags så ajg kanske inte var så duktig ändå :P
Men det ska bli en skön helg iaf :D

händer ikväll?

Sooova

Vilken kväll! :D Va längesen jag var sådär jäkla packad. Minns ingenting från station..
Men kul hade vi iaf :)

Va först här å grillade å hade det mysigt :)
Sen for vi på en förfest med massa känt folk. Sen gick vi in till stan å station.

Idag har vi sovit hela dagen. Eller iaf legat i sängen hela dagen. Det är fan rekord. Från typ 3 på natten till 9 på kvällen har vi sove lite halverst. Det är lääänge..

Nu ska jag sova igen. Ska upp å jobba imorrn. Kuligt!

go natt


kuligt :)

Feest ikväll :D Å snart ska vi grilla..så gott de ska bli. Är döhungrig.

Idag ha jag å micke lega ute å solat hela dagen typ. Åsså fick vi en ny "kompis". haha herregud ändå.
Det var en lustig människa..

Nu ska vi gå på ica å shoppa lite..haha :)

Alla som vill kan komma hit å festa med oss..vi sitter ute på gården :D

Vi ses

Äntligen

Guuud så skönt :D Nu är jag ledig till på fredag. Det är bara en dag, men när man har jobbat 7 dagar i rad så är det ändå hur skönt som helst!
Å sol idag. Kan det bli bättre?:D Måste nog ut å pressa ett tag.
Sen ikväll bli det nog fest. Å kasnke grillning också..vi får se :)

Trött

Blev film igår :) Blev en bra film den här gången.
Fast jag hängde inte riktigt med i början. Jag pratade väl för mycket..som vanligt :P

Har bytt bort torsdagmorron också..hihi :)
Så himla skönt. Jag är spyless jobbet nu. Slarvar typ med allt å orkar inte vara trevlig.
Det är ändå lite jobbigt med mitt jobb, att man hela tiden måste vara glad å trevlig.
 Hur lätt är det när man inte känner sej glad å trevlig?! Då är det bara att klistra på fejksmajlet å göra sitt bästa.
Men inte så lätt alltid...

Jobb ikväll också..å imorrn på morron, sen ledig en dag! :D



Söta barn :)

Haha..va ute å gick nyss åsså träffade jag 2 barn som va ute å lekte...

barnen:"hej, va gör du?"
jag: "jag är ute och går!"
b: "har du inte bilen med dej?"
j: "nä, de har jag inte"
b: "varför inte?"
j:jaa.."
b: "har du nå barn?"
j: "nä"
b: nähä:(" (besviken)


haha barn är roliga(oftast) å väldigt oblyga :P

film ikväll :)

en mindre

Nu har jag bytt bort onsdagkväll. Jag hade inte orkat jobba den. 4 delade turer på 5 dagar är lite väl mycket. Så från ons-fre jobbar jag bara förmiddag. Känns ju lite bättre när man vet det iaf :)

Annars har jag inte så mycket spännande att berätta eftersom jag jobbar heeela tiden.

Om 1½ timme slutar jag.

Vad händer ikväll?

På jobbet..som vanligt

Jaa...ännu en kväll på jobbet. Snart är det lika bra jag flyttar hit. Är ju ändå här jämt så..
Fast ikväll är det ganska skönt. Många som var borta så jag har inget å göra förrän kl 6. Så då kan jag sitta här å lyssna på musik å tjollra på..å få betalt. Det är ju ändå lite värt.

Fortfarande avis på dom som festade igår. Fast de lät ju som att det inte var så jättekul på ballen.
Men hade man fått sej in på station hade det nog vare skitkul :D

5 dagar kvar..

jag vill också!!!!!!!!!!!!

åååååååååååååå....typ skitkul fest å jag måste va nykter. så jävla tråkigt!
nu är dom på väg ut. avundsjuk..jaaaaaaaaaa!!!

hoppas verkligen de blir fler såna här fester. hur trevliga grannar som helst alltså :D

å jag ska upp kl 6 imorrn å jobba. va kul. nej.

go natt

Takida

Takida spelade på sommarkrysset nyss. Blev lite besviken faktiskt. Lite tråkiga live. Fast dom spelade ju curly sue å den är ju som ganska lugn, men han va som ganska tråkig. Men jag tyck ändå om dom :D

Å sångaren såg då inte alls ut som jag trodde. Men han va ju som lite söt!





Fan va tråkigt att jag jobbar. Alla festar ju typ ikväll. Jag vill också!!!!
Men nu blir det första helgen jag är nykter på hur länge som helst.
Det är ju som bra å slippa va bakis imorrn iaf. Det är så jäkla jobbigt.

Förresten så är brorsan å tågluffar nu. Tror han va i amsterdam idag. Ändå kul :)



6 dar kvar

Jaasi...ojoj!!

Hur ska jag klara mina 9 dagar på jobbet?! Har gått 3 dagar nu å jag är så jäkla less.
Fast helgen är nog värst när man vet att alla andra är lediga. Tur det är bara vikarier som jobbar i helgen :D

Sol idag iaf :) Ska försöka få mej ut å gå en sväng sen :)

Sen jobb ikväll också!

:)

:)

Sitter på jobbet nu. Är dööötrött. Känner mej som en zombie typ.
Längtar verkligen till nästa fredag...


Onsdag

Idag på dan blev det inte så jättemycket gjort. Har tvättat å vare ute å gått..typ.
Sen blev det pizza på tre kronor med micke, joel, anna å krille :) de va gott.

Sen film..inte lika bra film den här gången. Lite seg. Men så kan det vara. Allt kan ju inte vara bra.
Såg dirty sanchez sen....igen! Lite roligare. Helt sinnessjuka!! :D

Imorrn sak jag upp å jobba. 1a dagen av 9. Yeey. Så kul!!
Hoppas alla sak sitta hemma å ha tråkigt i helgen..haha nä ni ska ha kul, men jag kom å va jäkligt avis på alla.

God natt!!

Soool!!!

Jäkla pissväder. Bara för att jag är ledig, jag lovar. Imorrn kom det säkert vara sol å jättevarmt.

Igår blev det film. Såg Spiderwick. Den va ändå ganska bra. Trodde inte jag skulle tycka det först när jag såg att det va en massa overkliga saker. Men den va bra :)



Å vi höll typ på dö i skratt igår. Ha typ int skratta så mycket på länge. Men det var mest för att vi var så dumma å oläskunniga :D Men nu har jag då förlängt livet med några år..haha. Det var kul!

Min jättespännande dag

Jaa..idag har det inte hänt så mycket alls. Har handlat lite. Bokat tvättid.
Vare ute å gått en sväng. Sutte å tjollra på msn halva dan..haha :)

Så spännande var min dag. Fast det har väl iofs inte hänt så mycket spännande alls på senaste tiden,
inte som jag ska skriva om här iaf :P

Få se om det händer nånting roligt ikväll då :) kanske, kanske inte...

Nu väntar duschen på mej.

Ledig

Okej, jag är ganska bra på att överdriva. Jag är less mitt jobb, men det är inte så jättehemskt som det låter på mej :P
Gick då väldigt fort ikväll. Det var skönt.

Å jag hann ju tillåme ligga ute å sola lite idag :D
Få se om det blir det imorrn också eller vad jag hittar på. Jag är ju ledig imorrn. Och på onsdag :)
Det bästa med jobbet är nog dom lediga dagarna..haha.

Less

Tråkjobb..jag är så jäkla less. Det enda som är roligt på jobbet är vikarierna, för dom är unga å snälla. Dom akn man snacka med. När dom inte jobbar är det svintråkigt..
Ha jobabt nu på morron åsså ska jag tillbak ikväll. Å endel tanter vill man bara strypa..hur jävla jobbiga som helst.
Ska bli såå skönt å slippa det här jobbet efter sommarn!

Haha, värsta negginlägget. Men så är det ibland. Less!!

En sak som är bra är att det är sol idag :D Ska nog ut å gå idag..eller kasnke bara lägga mej ute på gräset :)


...............................

 Nu är jag hemma i frostkåge å uppvaktar mamma som fyller år idag.
Har ätit tårta också :)

Jaa...va ska jag göra nu då...trååk!!

Ska hem efter middan igen. Måste gå till Sofie å hämta min cykel som jag har lämnat där Igen!! :P

..................................................................................





Haha

Haha..vilken kväll alltså :D
Jag å sofie hade bara tänkt gå ner till älven och sätta oss ett tag å ta det lugnt,
men det slutade med att vi for på en fest på sjungande.
Kände typ inte många där, men det är ju kul å träffa lite nytt folk.

Å billigt blev det, fick det jag drack å ingen utgång sen, så helt gratis blev det. Ganska värt :)
Efter vi hade vare på sjungande ett tag for vi vidare till ett hus någerst. Men där stanna vi inte så länge, det var tydligen inte så kul:P så då började vi vandra mot stan.

Åsså fick vi en ny kompis också, som hette Harald eller nåt sånt. Det var en katt. han följde oss hur länge som helst. Han va jättesöt!

Vi kom in till stan halv 2 å tänkte gå in på olles, men då släppte dom inte in nå fler. Så då blev det frasses istället.
Sen taxi hem å sova typ 2 timmar som vanligt. Fattar inte varför jag inte kan sova.
Ska lägga mej nu ett tag å försöka sova före jag ska fara å jobba...jippie!! peppad.

Jobba åt mej nån!!

åååh...varför lovade jag att jobba imorrnkväll?! Jag ångrar mej.
Varför? För att det är fest imorrn. Ja, jag har festat typ 100 helger i rad å jag behöver jobba. Men det var bara en extrakväll jag ahde tage på mej och jag ahr tage på mej hur mycket som helst sen i sommar också. Sen så är det ju kul å va med folk som man inte brukar vara med så mycket. Å ska jag till norge lär det ju inte bli så jättemycket festande. Å det är ju bara sommar en gång per år ;) Åsså lev man bara en gång, då måste man passa på å ha kul medans man kan :P

Haha..okej, lite övertalning för mej själv så jag ska få bättre samvete. Vet inte om det funkade men. Jag vill INTE jobba imorrn!! Har iaf skickat sms till nåra på jobbet. Hoppas det finns nån snäll som vill jobba :)

Nu ska jag gå å duscha å käka nån middag innan jag ska iväg.

Sommar!!! :D

Gud, vilken härlig dag!
Kl 11 for ajg å sofie iväg till falkträsket å ha vare där till kl 4.
När vi kom dit var det inte så jättemycke folk..mest barnfamiljer. Vars är alla killar?!
Efter en timme typ började det droppa in killar lite då och då. Vi ahde typ en hel hög me killar bakanför oss.
Konstigt vi blev brända på ryggen...haha :P Va ju tvungen ligga så man hade lite uppsikt :)
Sen kom robert, jenny å simon också :) Det var kul.

Kl 4 for vi å hämtade madde på jobbet, sen in till stan å resia för å kolla sista minuten resor.
Hihi, så kul det ska bli :D Blir att boka 2-3 veckor före vi far...

Sen gick vi på ica å köpte mat å gick ner till älven å satte oss på bryggan :)
Se till Sofie å kolla upp lite om norge. Hitta en skitbra sida, där fanns allt! Jobb, boende, hur man fixar allt å så. Blev hur peppad som helst!!

Det har vare typ hur varmt som helst idag. Jag cyklade hem från sofie vid 9 typ å jag ahde bara klännigen då, men jag frös ändå inte...äntligen sommar :D

Jobb imorrn..sen får jag se avd som händer på kvällen :)

Go natt

Sex and the city

Haha..jag har typ aldrig skrattat så mycket på bio som ikväll.
Sex and the city va ju skitbra. Klockrena kommentarer :)


Det blev en rikigt kul kväll. Först bio, sen gick vi ner å satte oss på bryggan vid älven.
(va ingen som va sugen på fika så vi skippa sigrid)
Sen for jag, sofie å jenny å gick korta broarna. Efter det blev det max. Dom köpte glass.
Men jag var duktig å höll mej från det. (eller så hade jag inte råd :P)

När jag å sofie for hemmåt börja vi snacka om norge å utlandet å allting. Gud så kul det ska bli :D
Är det bra väder imorrn ska vi nog fara till falkträsket å bada å sola. Annars blir det nog stan å kolla resor.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Norge?

Ja, kanske blir norge till hösten. Pratade med Sofie nu å jag blev typ jättepeppad på det. Typ jobba fram till jul, sen fara å resa nån/nåra månader :) Skulle vara hur kul som helst. Vet hur som helst inte vad jag annars ska göra till hösten. Men först ska vi utomlands i slutet av sommarn 1 eller 2 veckor :D

Nu ångrar jag verkligen inte att jag har hoppat av skolan. Blir nog ett ganska bra år iaf även fast det har vare som det har ett tag nu :P

Pepp pepp

Utomlands :)

Sitter å kollar på resor nu. Längtar! Skulle vilja boka nu.


Så härligt. Kommer verkligen att behövas efter en hel sommar med jobb :)
Å det verka typ vara många som ska fara utomlands i sommar. Mer än vanligt :P

Fast man kanske inte sak längta tills sommarn är slut, den vill man ju ha länge. Fast det är ändå inte som att vara i utlandet. Typ det härligaste som finns. Då ahr man inga bekymmer. Bara massa kul :D

jooo...

Imorse när jag låg å sov...typ 9 kanske ringde telefonen. Det var ett kommunnummer. Från jobbet säkert, så jag svarade inte..orkar inte jobba åsså är jag sämst på säga nej. Sen ringde det igen men från ett mobilnummer. Men orkade inte svara då heller. Sen när jag satt å åt frukost ringde samma nummer igen. Då svarade jag å tänkte som att är det från jobbet så kan jag faktiskt säga nej. Det var en från jobbet. Han ville ha bort 3 dagar i mitten av juli, samma vecka. Tror ni jag sa nej? Nää..."jomen nog kan jag det, det går bra:)" Åh, sämst. Okej, jag jobabde inte så mycket annars den veckan, emn veckan före jobabde jag hela helgen så det blev 9 dar i rad jag kommer å jobab då!! KUL! Jaja, det är kasnke värt det när jag får lönen...

Å jag har hunne vara på stan idag å en snabbis:P Träffa syrran å köpte en present till mamma som fyller år på söndag. Jag gick in till stan. Typ jobbigt. Var ju skitvarmt. Höll på svettas ihjäl. Så då tog jag bussen hem. Men den bussfan kör ju fel. Det står moröbacke via moröhöjden på den, men inte svänger han in på moröhöjden inte. Han gasar bara förbi. Så då blev det en liten promenad från moröbacke istället...

Nu måste jag diska...är typ ett berg med disk. Finns inte en ren tallrik eller glas...usch va jobbigt det kändes.

Imorrn jobabr jag hela dan sen blir det att fara på bio å se sex and the city, sen fika på sigrid. Mys!! :D



RSS 2.0