Snaart...

Nu börjar jag få bloggen lite mer som jag vill. Va ändå inte så svårt när man väl börjat :P
Men jag blir tokig på de gröna som är kvar. Får inte bort det. Hur gör man?


Testar lite

Nu börjar jag förstå lite hur det funkar. Den ska verkligen inte se ut såhär..provar lite nu bara. Men kommer kasnke bli lite finare sen..förhoppningsvis :)

Nu ska jag till mormor å käka middag.

Bajjbajj

Bloggdesign?!

Åh..tror jag blir tokig. Skulle verkligen vara kul å ha en snygg blogg, men jag fattar ju ingenting. Hittade en jättebra sida. http://www.designadinblogg.se/ Yes tänkte jag. Står ju typ exakt hur man gör. Men jag måste ju vara väldigt ointelligent eller nåt. Fattar ändå ingenting. Blir verkligen inte som jag vill. Nån smart som kan hjälpa mej??

Edda

Jag fick mej upp imorse. Vaknade tillåme en halvtimme före väckarn. Käkade frukost, sen cyklade jag iväg till edda å träffade Sofie å Jenny där. Va typ skönt å simma lite. Men jag blev lite besviken på stället. Dom har ju byggt om å de skulle ju vara så fint å bra. Å nog var det fint, men inte så smart. Känns som endel saker inte var så genomtänkt. Men härligt å simma lite iaf. Va hemma kring 12, men kändes som kl var typ 3-4. Fast då ahde jag ju helda dagen kvar. :)





Dagen

Jobbade ju 7-16.30 idag. Gick faktiskt himla fort. Å de gick ovanligt bra å stiga upp imorse. Men blev liite arg i slute av dan. Kvart över 4 fick jag ett larm. En kvart före jag slutade. Va fan. Jävla sattant. Men men jag hann då sluta halv iaf. Sen hem. Gjorde morotslasagne. Gott. Duschade å cyklade iväg till Sofie åsså for vi å Jenny på kåffe in. Åt chokladcocoskaka. Typ världens godaste. Sen gick vi tillbak till Sofie å tjollra ett tag. Åsså bestämde vi att vi ska fara å simma på edda imorrn. KL 10!! HU. Kändes tokjobbigt. Men lär ju va tokskönt efteråt ;)

Fundera på om jag sak gå å lägga mej nu. Kändes lite tragiskt att lägga sej före 11 en fredag. Men då avr jag ju faktiskt uppe kl 6 imorse. Åsså ska jag orka upp å simma imorrn. Så då kan jag nästan få det tycker jag.

Go natt


Tränat

Nu har jag köpt träningskort på friskvårds och även tränat lite med Sofie. Gick igenom nästan alla maskiner. Tog det ganska lugnt. Men jag känner mej ändå helt död. Kan ju skylla på att jag inte tränat på typ ett år. Så det är väl konstigt om det inte känns. Sen skulle jag ju cykla hem också. Det var ju mindre kul. Motvind åsså börja de typ spöregna också. Men det var skönt å träna iaf :) Få satsa på beachen 2009..haha.
Nu sitter jag å väntar på att maten, som är i ugnen, ska bli klar. Är döhungrig.

Jobb imorrn 7-16.30


Deppdag

Gud, vad jag verkligen hade behövt fara till norge. Det hade vare så bra för mej nu. Komma bort ett tag från allt å alla. Å träffa nytt folk. Tyvärr blev de ju inte så nu. Och det är ju inte så mycket att göra åt. Åsså kändes det ju inte så superpeppande att fara själv heller. Man ska ju inte fly från sina problem, det är ju bättre å ta tag i dom. Men om man är borta ett tag å få tänka å inte träffa alla vanliga människor så kan man ju kanske komma fram till att det inte är så farliga problem. Men när man är hemma hela tiden så ser man ju problemen hela tiden också. Usch känner mej helt deppad idag. Verkligen ingenting kändes roligt.

Tisdag

Nu är syrran här å ska sova här 2 nätter. Fast hon vill sova nu.Kul! va ska jag göra då? Jag lär ju knappast kunna sova nu. Men nu har jag iaf laddat hem massa filmer, så akn ju kanske se nån film. Men jag blir tokig på torrent. Jag fattar ingenting. Får det inte att funka. Hjälp mej nån!

Imorrn får jag lön, då blir det att fara å storhandla. Är verkligen tomt i min kyl nu. Ska bli gott me riktig mat..haha :P

Natti

Böcker

Har skrivit upp alla böcker jag ska sälja. Hade böcker för drygt 2000 kr :S Sänkte alla böcker med ungefär 50 spänn. Då skulle jag få tillbaks typ 1400. Men det är ju inte säkert jag får sålt alla, åsså kom säkert nån vilja sänka priset ännu mer. Men det är väl bra man får tillbaks lite iaf.

Nu ska jag ringa å höra om jobb. Usch, hatar sånt! Men nu måste jag verkligen ha ett jobb.

Träning å jobb

Ikväll har jag å Sofie vare å gått broarna. Himla skönt ändå. Man känner sej som duktig efteråt.
På torsdag blir det att köpa gymkort på friskvårds. Ska bli skönt å få träna lite å göra nånting. Speciellt nu när jag som är arbetslös. Dagarna går inte fort alltså. Är som tråkigt när alla andra jobbar. Man kan inte ens ringa å snacka me nån. Men imorrn ska jag fortsätta å söka jobb. Vill verkligen ha ett jobb nu.

Gonatt

Söndag

Det var inte den tråkigaste kvällen jag har vare med om. Men det var ju kanske inte den roligaste heller. Den funkade. Å station var kul första timmen, för då va som alla jag kände på samma ställe. Men sista timmen var alla borta, så då gick jag bara runt å letade. Menmen.

Gick på ica nu för å köpa glass. Tog med mej mina småpengar som bara ligger å skräpar. Hade 25 spänn. Tänkte att glass inte är så jäkla dyrt. Men såklart så kostade ju den billigaste glassen 25,9. En krona. Så jävla jobbigt. Då vare bara att vända om å hämta mer pengar. Å sen skulle jag ju betala å då stoppar man ju ner pengarna själv i den där saken. De va ju som också kul. Tar ju som ett tag å stoppa ner 26 enkronor. Åsså va de ju som lite kö efter mej också. Men nu har jag då min glass iaf. Tillslut.

kvällen

Alltså, jag sa ju att jag inte skulle fylleblogga nå mer. Men nu måste jag bara. Tråkigaste kvällen ever!
Först så käka vi hos Krille. Jag, Peter å Jocke. De va ganska trevligt ändå. Sen for vi vidare på en annan fest på norrböle. Där hade dom haft parmiddag. Yeey. Så kul. Nämen dom va skittrevliga å allting. Men kanske inte min typ av människor. Eller ja, jag vet inte. Kände ju som inte dom, men jaa jag blev ju som inte kär i dom precis.  Under kvällen försökte vi ringa station för å ta os in på station. Men de av nån jävla dryg turkmänniska som svara å vägra låta oss komma in. Vi ringde typ 3-4 gånger. tYp omöjligt. Vi sket i de iaf å tänkte ta oss in iaf. Vi ställde oss i kön å gick fram. jag tänkte som att jag skulle övertala dom, så vi skulle ta oss in. Men de va då en jävla turk som stod vakt i ingången också.. Drygast i världen. La på all min charm, men han va jävlart stenhård. Tråkskit. Då blev jag lite negg. Så jag vandrade vidare till verandan. hittade ett par som såg trevliga ut. Pratade lite med dom och gick in. Svårare än så avr det inte. Där inne var det  ju inte heller så jäkla ball. Kände inte så många, åsså tappa man ju bort dom man ändå kändfe där. Så då vare bara att gå å leta alla. Kuligt. Fast lite nöjd att jag tog mej in på station ändå. Men vill man så kan man :D Man måste ju vara lite positiv. Man kan ju inte annat än bli utskickad. Å de är ju inte så jävla farligt. Man lever ju bara en gång ändå. Sen så såg jag förra helgenas ragg. Han var inte ful alltså. Men då stog han ju å hångla me nån brud. Fast vad ska man vänta sej med en sån kille. Hade jag vare lite mer peppad på fest ikväll kanke jag hade fått mej ett ragg också. Men kändes typ jobbigt. Hur nu det kan kännas jobbigt. Men men. Nu ska jag försöka sova. Föresten så skrev jag nåt fult jävla inlägg på mbp. herregud. Jag ska då alltid leka psykolog. haha. God natt. Peppa på Rolig fest nästa helg. Knaaaaaaaaaaaaaas.
Krampuss

........

Ja, nu är man mörkhårig då :) Var lite orolig före.
Jag har ju aldrig haft brunt hår, men tyck ändå det blev ganska bra.

Å nu äre bara börja peppa för fest igen. Kändes jävligt jobbigt. Men när man väl ha komme igång, brukar de gå bra. Fast basta kändes ju inte peppande nånstans. Kanske skippar det. Fast det är ju inte så jävla ball å sitta själv i lägenheten, när dom andra är nere i bastun å har roligt. Men jag får se hur det känns då.  Borde typ sova ett tag nu..så jag orkar me hela kvällen :)

Jaasi

Herregud. Jag måste typ börja gömma datorn när jag festar. Jag är ju inte snygg alltså.
Jajja, gjort är gjort. Jag får väl bjuda på det då.

Men vi hade iaf skitkul igår. Måste festa mer me dom :) Jag skulle ju som ta det lugnt igår. Men jag tror fan inte jag vet hur man gör. Det blev iaf lite ölspel å sång å massa roligt igår. Sen olles. Det var väl mindre kul. Men stannade inte så länge som tur va. När jag kom hem gick jag till krille å käka upp han å mickes mat. Å tjollra som fan. Åsså ser jag lite misshandlad ut idag också. Tur man är smart. Haha

Nu ska jag snart hem till Frostkåge åsså ska Emma färga mitt hår. Blir spännande! Sen tillbak till stan åsså äre bara att börja om. Ska nog basta ikväll :)

meeeeen puuuuss

ooooooooooooj!  mm rolig fest vare. synd bara att de inte va sycke folk ute. bara olles som va öppet. kände inte en  människa där. hanna är rolig! haha. imorrn fest, då jävlar. va å käka nå sorts hamburgare me kirlle å micke ikvvälle. typ gpott. ska sova nu eller nåt. å ladda för fest imorrn. jaaaaaaaaaa. inget raGg ikväll. men de går väl som int om man är på olles. hur jävla roliga folk äre där. imorrn kaswne de går bättre. hopas på det. gick ju fan mucke penagar ikväll- de är ju dumt. kan ju ändå bli gratris ;) haha. soooooooooooova. trött som fan. gonatt!! mer fest me jobbarpolers. dom ä rologa..haha :D

gonatt sov gott
 puuuuuuuusssss kraaaaaaaam hååångel å allt sånt haha

Feest

Var på systemet nyss å köpte lite vin. Åsså kom jag kassan å skulle betala å jag tog fram legget å väntade på att hon skulle fråga efter det. Men det gjorde hon inte. Ser jag så gammal ut?! Eller är det kanske för att hon kände igen mej, för att jag har vare där typ varje vecka i sommar?! :P Haha, börjar vara lite stammis på systemet. Det är ju bra! :/

Nu måste jag försöka peppa upp mej för fest ikväll. Kände mej lite mindre pappad nu igen. Men det ska nog bli kul. Kanske inte följer med dom ut, kändes lite jobbigt. Men vi får se ikväll :)
Imorrn kanske det blir bastufest. Skulle va himla kul. Gud va jag har längtat efter bastufesterna. Dom va ändå himla roliga. Fast blev oftast ganska spårade. Haha. Är lite farligt å dricka när man bastar. Men kul äre :D

Mat

Gud va mycke god mat det fanns på matfesten. Konstigt!? haha
Men det var typ svårt å välja vad man ville ha. Fanns ju hur mycket som helst.
Men tillslut blev det iaf västerbottenspasta med kräftstjärtar. Smarrigt :D Åsså en cheesecake till efterrätt.

Ikväll blir det nog lugnt. Imorrn ska jag handla lite för festen å annat som jag behöver också. Åsså måste jag städa lite innan mina jobbarpolers kommer :D
Är ändå lite mer peppad på festen imorrn. Kommer nog bli kul ändå. :)

Ledig med pengar...

Imorse när jag kom till jobbet var Emelie också på jobbet. Hon var ju sjuk, jag skulle ju jobba för henne. Så då var vi alltså två som skulle jobba på samma tur. Men det blev iaf så emelie for hem igen och tog en till sjukdag. Fan också. hade vare så jävla skönt å fara hem å sova. Fast jag tänkte ju som att jag behöver ju pengarna ändå. Men då fick jag ju veta sen att blir det sådär, så är det den ordinarie som ska jobba å vikarien ska fara hem, men ändå skriva upp tiden, eftersom man ändå var utringd. Åh, jag ahde alltså kunnat va hemma hela dagen idag och fått betalt. WTF. Menmen, nu äre som de är. Tur jag inte har världens jobbigaste dag...

När jag kommer hem blir det nog att fara på matfesten å käka me sofie å jenny :) Sen kanske det blir ut i skogen å plocka blåbär..haha. Få se om jag orkar.


Igår kom Sofie till mej å vi satt å skvallra å tjollra på, sen for vi till Micke å fortsatte å prata å tjollra :P


Jobb?

Nu har jag pratat med en om jobb. Hon kunde inte lova nånting, eftersom det är som svårt just efter sommarn å veta hur många som ska stanna kvar å så. Men hon skulle kolla upp det. Och sa att hon troligen kommer att behöva någon. Så hon skulle höra av sej. Hoppas hoppas! :D Lät ändå som ett roligt jobb. Åsså är det ju lite närmare också, så jag kan gå eller cykla och behöver inte slösa massa pengar på bensin.

Igår köpte jag godis. Jag brukar aldrig köpa godis. Tyck igentligen inte om godis. Eller choklad tycker jag om, men inte vanligt godis. Å det var inte så gott den här gången heller. Åsså fick jag ju ont i huvet också. Som vanligt. Typ sockerchock eller nåt?!
Så idag blev det en långpromenad. Va ganska skönt. Tur man har mp3n, annars skulle jag aldrig orka gå såna svängar. Skulle ju bli less efter 5 minuter då...

Å det märks att det börjar bli höst nu. Jag fryser som fan på nätterna. Så igår bytte jag till duntäcket :D Myspys! Har man ingen som kan hålla om å värma en så måste man ju hålla sej värmen på nåt annat sätt :P

Tisdag



Idag har jag:

  • Jobbat 8-12. Gick väldigt fort. Skönt!
  • Fixat referens så jag kan börja söka jobb :)
  • Ringt på några jobb. Men typ alla hade gått för dagen. Kl1?! Vad har dom för lyxjobb?
  • Diskat. Äntligen. Har som sagt det ett tag nu.
  • Ställt in alla koppar som stått på diskbänken sen jag flyttade in :P
  • Vare ute och gått en sväng.
  • Skrivit ett kladd CV. Inte roligt alltså..
  • Sovit i soffan en timme..haha. Men man blir som konstig när man sovit så länge..
  • Gjort och ätit kycklingwok, mumsigt.

Sen så verkar inte telenätet funka idag heller. Eller är det bara min telefon som blivit knäpp?!
Gick iaf inte ringa nånstans. Lite jobbigt när man bara har mobilen. Skulle verkligen ha köpt en vanlig telefon. Kostar ju som inget å ha den så. Kan vara ganska värt. Vill typ ha en Kobra. Dom är ju skitcoola. Tror det finns på Temagasinet eller Mique eller vad det nu är.. Fast dom är ju inte billiga precis!

 Kanske nån dag jag har råd med en sån :)


Allt

Nu har jag shoppat lite. Gick lite bättre idag när jag hade Sofie med mej :)
Blev en skjortklänning, en tröja, ett skärp å två sjalar :D hihi..är som kul när man kommer hem me massa kassar.
Men nu är jag fattig igen. Fast nästa vecka kommer ju lönen.

Å nu måste jag ta tag i jobbsökandet. Känns jobbigt som fan. Men det är ju ganska skönt att ha ett jobb :P
Ska iaf jobba imorrn å på torsdag. Har ändå fått jobba mer än jag hade trott. Trodde inte jag skulle få jobba nånting efter sommarn eftersom vi var så många vikarier som skulle vara kvar..

Förresten så ska jag sätta ut alla mina böcker på blocket så jag får mej nå extrapengar.
Lär ju inte behöva dom böckerna nu.

Fest fredag och lördag. Är peppad på lördan. Fredan kändes lite jobbigt bara. Men vi får se hur det blir. Det dumma är bara att jag har sagt att vi kan va hos mej, så känns ju lite dumt å dra sej ur då. Men jag får se närmare helgen hur pappad jag är då..

Å jävla regn säger jag bara. Har regnat konstant hela dagen. Man blir som lite instängd. Trodde jag skulle få mej ut å gå ikväll, men så blir det nog icket.

Nästa vecka ska jag nog köpa gymkort på friskvårds. Det blir skönt å komma igång å träna igen. Har ju vare helt förslappad hela sommarn..haha ;) Å så länge jag typ är arbetslös så är det ju som kul å ha nåt å göra.

Oj, nu blev de en massa tjoller. Bajjbajj


Negg!

Typ världens tråkigaste dag idag. Å den började ju som bra också.
Klockan sju ringde nån från jobbet. Men jag svarade inte, för jag orkar verkligen inte jobba.
Dom ringde 3 gånger. Men jag dissa dom..haha. Hoppas dom fick tag i nån.
Men sen va de ju skitsvårt å somna om. Åsså börja de ju åska som fan också. Så då va de ju inte heller så lätt å sova.
Låg iaf å halvsov till 10 typ. Nu har jag äte frukost. Men sen då?! Det går ju typ inte göra nånting idag. Tråååk!
Eller jag ska ju tvätta idag, men det är ju som skitkul också.
Fast sen ska jag ju på stan när Sofie slutat jobba, men man lär ju bli sjöblöt om det fortsätter å regna såhär!

Negginlägg. Men så äre idag...



Mamma Mia

Nu har vi sett mamma mia å den va jättebra :D Man blev som så glad av den.

Mycket sevärd film :)

Söndag

Nu har jag gått med alla flaskor å burkar så nu är då det ur världen iaf. Men det värsta är ju kvar.
Disken. Finns inte ett glas som är rent. Det är ju det här som är det jobbiga med att ha fest hos sej...
men vi hade ju himla kul så det är värt det.

Nu har jag vare ute å gått en sväng, så nu kanske man har nya krafter för diskningen.

Ikväll blir det bio med Jenny, Jenny, Sofie, Madde å Sara. Ska se Mamma Mia. Har vela se den hela sommarn, sen den kom på bio. Men det har aldrig blive. Men nu äntligen. Så det bli kul :)

Lördag

Bakisdagarna är ju så himla roliga. Hur segt som helst. Å min hjärna är hur seg som helst.
Har sagt många väldigt intelligenta saker idag. Haha

Blev iaf pizza med Micke å Krille till middag, sen kom Sofie å hämta upp mej åsså for vi till Madde å såg film med hon å Sara. Först tog vi en liten promenad till Ica maxi å köpte lite godsaker.

Imorrn blir det å diska å städa. Jippie!

Sängen nu. God natt!

Festen i bilder

Nu kommer några av bilderna :)

  
  
  

Skitkul kväll! :D

Dagen efter

Ojojoj! De blev då ordentligt igår iaf. Inge mesfestande här inte ;P
Å mycke folk blev de å. Jätteroligt :) Men är bakis som fan idag..

Och nu har jag jätterolig städning framför mej, Usch va opeppande det kändes.
Åsså är de ju såklart fint väder idag. Bara för att man är bakis å inte orkar göra nånting...

Kommer bilder sen...

Fredag

Jaa..nu äre bara å börja då. Eller jag har redan börjat. Har drucke ett glas vin :)
Måste försöka peppa upp mej för fest..ha vare peppad hela veckan, men idag försvann som de lite :P

Jobbade till 12 idag, sen for jag till mormor å käka. Åsså for vi å handla som jag sa. då köpte hon jorgubbar till mej :)
Så nu har jag sutte å äte jordgubbar me micke å joel..å drucke smultronvin :D

Nu ska jag tvärstäda lite, sen käka nånting, duscha å göra mej klar. Sen feeest :D

Blir nog fest nästa helg också :)

Torsdag

Den här dagen gick hur fort som helst. Har jobbat från halv 8 imorse till 4.
På lunchen for jag till mormor och åt våfflor. Smarrigt :D
Sen satt jag å Hanna å snacka i en timme typ. Vi är som bra på jobba när vi jobbar samtidigt..haha :P
När jag slutade for jag på stan å hade tänkt storshoppa. Men det gick ju som det gick.
Igår var jag typ överpeppad på att köpa massa nya fina kläder. Tror det var för att jag gick själv.
Hatar verkligen att gå själv på stan. Känner mej så himla mobbad haha.
Men det blev iaf ett par jeans, två örhängen, trosor och sockar. Alltid nånting iaf. Få ta resten nån annan dag :)

Imorrn blir det också jobb. 8-12. Ganska skönt. Efter det ska jag till mormor igen å få mej nån lunch, sen ska jag följa hon på ica å hjälpa hon å handla. Sen blir det hem å börja peppa för fest :D

Himlen har typ öppnat sej här ute. Det ööööser ner!

Blir inget Norge heller :(

Staan

Jaa, är som farligt å vara på stan. Hittade hur mycket fint som helst som jag vill ha.
Å ett par jeans. Jag måste typ köpa dom. Jag brukar typ få leta ihjäl mej för att hitta jeans som är bra.
Å nu hitta jag ett par direkt. Måste köpa dom. Massa snygga tröjor hitta jag också. Å det behöver jag då verkligen..
Så kanske blir stan imorrn efter jobbet ;)




Peeeeengar! :D

Jag har ju levt på 80 kr den här månaden. Eller 50 spänn äre nu. Kul månad!
Men idag ringde Kicki från jobbet å sa att hon skulle sätta över mina 500 som hon va skyldig mej. Yeeeey :D
Det behövdes verkligen. Nu kanske jag kan leva någorlunda slutet av den här månaden.
Imorrn får jag fara å handla lite. Har inte handlat på hela månaden. Kan säga att det ser väldigt fattigt ut i min kyl.

Idag ska jag på stan med sofie. Ska inte köpa nånting, men kan ju va kul å se vad som finns på stan. Har ju typ inte vare på stan på hela sommarn. Sen ikväll kanske det blir bio. Måste ju få göra nånting roligt den här månaden :P

Andra lediga dagen

Idag har det inte heller hänt så mycket. Eller inget alls igentligen.
Har vare ute å gått. Laddat hem lite musik. Å lagt in bilder på apan. Lite minnesbilder från hela året :)
Är som kul å kolla på gamla bilder. Hittade många som jag nästan hade glömt bort.

Å nu på eftermiddan blev det faktiskt lite sol ute. Ganska skönt! :)

Blir lugnt ikväll också. Imorrn ska jag försöka ragga folk till festen på fredag. Så var beredd på att ni får ett sms av mej ;)
Å planera inte in nånting på fredag..haha


Sommaren?!

Idag, första lediga dagen var en tråkig dag. Händer ingenting roligt. Å vädret är piss. 
Kommer vara uttråkad efter 2 dagar typ. Är som tråkigt när alla andra jobbar. Fast jag borde verkligen inte klaga nu. Har ju klagat på jobbet nu hela sommarn. Å nu när jag väl är ledig så klagar jag på det också. Alltid ska man väl klaga på nånting.  

Ikväll ska jag nog bara vara hemma å inte göra nånting. Det har inte hänt många gånger i sommar. Har jag inte jobbat kväll så har jag vare med nån. Men man kan ju behöva ha en lugn kväll själv ibland också.

Det blir nog fest på fredag me mina söta jobbarkompisar å annat folk :) Hoppas det är många som kan då bara!
Det känns som det blir nån sorts avslutningsfest för sommaren.

Å kan ju säga att det har vare en väldigt händelserik sommar i år. Båda bra och dåliga saker. Men mycket att ta in för min lilla hjärna. Haha. Å det har ni säkert märkt på hur jag har skrive här. Lite svängade humör kanske. Ibland skulle jag vilja spola tillbak och göra om vissa saker som har hänt i sommar. Är ju som alltid lätt att vara efterklok. Men för det mesta har det vare en skitrolig sommar. Mycket fest och nya roliga människor :) Vädret hade ju kunnat vara bättre, men det är inte så mycket att göra åt. Vi har haft kul iaf.

Och nu far vi snart till Norge. Och det är verkligen med blandade känslor. Kommer ju verkligen att bli en upplevelse. Å vi kom säkert ha skitkul. Men samtidigt kommer jag ju sakna alla som är kvar här skitmycke. Jag har ju aldrig vare borta så där länge nångång. Eller 3 månader är ju igentligen inte så jättelänge. Det kommer nog att gå fort. Men ändå konstigt å inte träffa dom som jag brukar träffa ganska ofta.

Nu ska jag se om jag hittar nån mat.

Pussheej

Sista dagen :D

Sååååååååå skönt! Nu har jag jobbat sista dagen :D Måste typ fira ikväll!!

Åsså har systeryster klippt mej idag. Var verkligen välbehöveligt. Jag var lite nervös före.
Hon är ju ändå inte färdig frisör. Men det blev då bra iaf :D

mm...

Blev lite ändrade planer igår. jag for till Sofie istället. Men det verkar som inte gå så bra med alperna iaf.
Kommer att bli alldeles för dyrt :(

Sen for jag, Sofie, Madde å Jenny på en gårdsfest på älvsbacka. det var som mysigt å roligt folk.
Fast jag var ju inte där så länge. For hem kring 11, när alla skulle ut. Men det var trevligt iaf :)

Nu sitter jag på jobbet. Slutar om 1½ timme. Sen äre bara kvällen kvar. Sen är det över. :D

Hoppas...

Vi kanske får oss till alperna iaf! Fast lite dyrare, men såå värt. Hoppas hoppas :D



Vi har en gubbe på jobbet som hela tiden pratar om sex och ska bjuda på p-piller(godis)..haha.
Idag lät det såhär:

Gubben: Ska du ha dej ett p-piller?
Jag: Oj, bjuder du på p-piller idag!
Gubben: Jo, för du har ju säkert lekt med skruven inatt så du behöver nog det.

Haha, ja vad säger man?! :D Han är som ganska rolig.



Sista dagen på jobbet imorrn, så jäkla skönt!


Ikväll kommer Sofie och Madde hit åsså ska vi kolla resor och så. Sen ska vi på en fest på mb. Fast jag ska ju vara nykter då. Kul! Men man får då träffa lite folk iaf :)

:(

Min granne har fest nu. Dom spelade nyss Umbrella - Lillasyster. Men dom hade då kassa högtalare. Lät inte bra!
Va kul, å nu ska jag gå och lägga mej. Komme typ just hem från jobbet, åsså ska jag tillbaks kl 7 imorrn. Om några timmar bara. Jag hatar verkligen att jobba helger. Blir fan deprimerad. Å alltid när jag jobbar är det ju klart det ska hända en massa roliga saker. Trååååk!

Fast ännu mer tråk är att det nog inte blir nån Alpresa :( Fan alltså. Var så himla peppad på det. Hade ju vare hur kul som helst. Menmen, så går det när man är för seg!

God natt!


????????

Åååå..panik!!!!! Igår när jag kollde priserna till Alperna kostade det 4000/pers.
Nu kostade det över 8000! Hoppas det är nåt fel. Det har jag ju inte råd med. Fan.
Måste ringa sofie!

Idag har iaf jag å Hanna skrive på kontraktet som vi ska lämna till hyresvärden.
Så snart är det fixat iaf :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Såg nu att det som kostade 8000 var om man skulle fara dit i december. Å det fanns inga resor före det. Så det är alltså slut :( Så jävla surt alltså! Vi va för sega med att boka. Igår fanns det ju resor, men idag var det slut. Faaaan!!
Jag var ju så himla peppad på fara dit. Ååh, jag blir fan lessen. Så jävla surt!

Värd dag

Idag har jag verkligen inte gjort nånting. Sovit, stigit upp, äte å nu ska jag sova igen :)
Åsså ringde en kille från Fredrikstad å sa att vi fick bo med han där. Hur värt som helst. Billigt va de å typ fint hus också.
Så nu är boendet fixat iaf. Om Sofie å Anne vill bo där så. nu hoppas jag bara jag får mej ett jobb. Skulle ju som vara bra :)

Å på lördag ska vi boka resan till Alperna. Så jäkla kul de kom å bli :D

Imorrn ska jag jobba. Delad tur. Fy fan. Har sån jävla ångest just nu. Ska jobba hela helgen. 
Å då äre ju klart alla andra är lediga och ska festa. Orättvist! Menmen, jag behöver ju pengarna så...

CV?

Åh, jag är typ helt slut. Har sutte å leta bostad i norge och skrivit cv hela dagen.
Åsså har jag registrerat mej på manpower och adecco i fredrikstad så nu hoppas jag de finns nå jobb till mej :)

Men jag är säsmt i världen på skriva cv..fattar inte hur man ska skriva så de ser bra ut. Det blir ju bara skit. å personligt brev är då ännu värre. Vet inte hur man gör. Hjälp mej!!

Young people fucking

Igår blev det så jag bjöd in mej själv hos micke, joel å krille och såg film me dom.
Vi såg Young people fucking..haha, den va som lite rolig på ett konstigt sätt :D
Mitt i natten for vi till max å köpte GI kycklingburgare. Dom är hur goda som helst. Å typ nyttiga också :)



Åsså va Hanna förbi å kolla på lägenheten. Hon lät då som peppad på ta den, så jag hoppas på det. Skulle vara skitbra :)

Nu ska jag äta varma mackor, sen ska jag ut å gå en sväng. Efter det ska jag nog förbi krilles lägenhet å försöka förbättra mitt CV. Jag har ju inte word på min dator än, så kan inte öppna det här.

Åsså måste jag ringa Sofie å höra hur det blir med utlandet å norge :)

Emelie :)

Idag när jag jobbade komme det två tjejer som skulle klippa gräset på gården utanför. Jag tyckte jag kände igen en av dom. Och när hon vände sej om såg jag att det var Emelie som jag går/gick skola med :) Det var jättekul å träffa henne. Har ju inte träffat nån från klassen sen före praktiken. Å vi sa att vi borde ju styra upp nån fest snart. Typ nästa helg. Skulle ju va jättekul och hinna träffa alla(dom jag var med) före jag far till Norge. Hoppas alla kan då?!

Efter jobbet for jag till mormor å käka surströmming. Det va gott! Åsså fick jag jordgubbar å glass också :D

Nu ska jag gå med tvätten, sen ska jag försöka he mej ut å gå en sväng. Kändes lite jobbigt nu. Men det är ju skönt efteråt.

Ikväll får vi se vad som händer?!



Alperna?

Nu har vi kollat upp lite boende i norge å mailat, så hoppas vi får nåt positivt svar snart :)

Å vi ska nog kanske fara till Alperna till Serre Chevalier å hälsa på Anne, istället för att fara till typ Bulgarien. Skulle vara så himla kul. Fanns ju jättemycket roligt att göra där. Å så himla vackerst ställe. Bulgarien känns ju som fjantigt morför Alperna. Där är det ju sönderturistat å inte så mycket nytt å spännande. Är ju som samma som Turkiet å alla såna länder. Guud va peppad jag blev på fara dit!



Inte helt fel va?! :D

söndag

Idag har jag vare väldigt duktig :)
Har sorterat alla papper, som jag har stört mej på nu hela sommaren. Åsså ha jag städat å plockat ihop, så det är fint i lägenheten. Och nu står datorn å allt på skrivbordet. Jag slipper sitta på golvet! :D

Sen så har jag å Krille vare å hälsat på hans föräldrar i deras nya hus. Va jättefint!
Å myst me valparna. Hur söta som helst. Som nå små lurvbollar :)

Sen blev det grillat till middag. Och nu ska jag fara till Sofie å skriva CV å planera norge å så :)

Frostkåge

Sitter hemma i frostkåge nu. Har käkat kycklingtacos! Var väldigt gott :D
Sen ikväll ska jag nog skjutsa sofie på nån fest, åsså ska jag va me ett tag också.
Men är ju inte så himla ball å va nykter på en fest. Så det blir nog hem å sova sen.

Nu kommer lite bilder från i onsdags:)

   
 

Va en mysig kväll. Vi gick ner till älven å träffade Isabell å Emelie, Peter, Krille å Pär och satt där å drack :)
Sen utgång på station.


Jag måste verkligen köpa en sladd till min kamera. Tar typ hundra år innan jag kan lägga in bilderna på datorn.

Film istället

Blev ju som sagt ingen fest igår, så då for jag till Micke å såg film istället.
Vi såg Loch ness terror. Haha, de skulle som va en hemsk film. Blir nog ingen kommentar på den filmen :P

Idag blir det lugnt. Ska typ sova. Nu ska jag käka varma mackor!

Ändrade planer

Blir inte Peters stuga ikväll :( Blev för dåligt väder! Synd.
Få se om de händer nå annat istället. Kansek blir grillning här :)

Helg :D

Nu har jag jobbat sista dagen av 8. Så nu är jag ledig hela helgen. Sen är det sista veckan av sommarperioden till veckan. Sen blir det å extrajobba tills vi far till norge.

Såg solförmörkelsen idag också..visste inte att de var först, men de såg ganska häftigt ut :D

Ikväll ska vi fara till Peters stuga, de blir nog skoj. Ska bada å grilla å festa å så :) Jag är lite nervös eftersom jag igentligen inte känner nån av dom så bra. Har ju typ bara festat med dom. Men de blir nog kul iaf :D

Nu måste jag packa lite, sen typ vila så jag orkar med hela kvällen å sen kanske ut å gå en sväng om jag hinner.

Ha en trevlig helg alla!

RSS 2.0