I ditt ansikte

Har sutte å sett i ditt ansikte nu. Magnus Betnér är ju skitcool! Typ negghumor. Det gillar jag. Kanske för att jag är så.

Idag har jag jobbat delad tur. Pisstråkigt. Förstör som hela dagen. Va hem till Frostkåge på timmarna. Sov typ från 12-14.30. Sen typ käka å fara å jobba igen. Värd dag! Nej! Men jag fick iaf byta tur ikväll. Den jag skulle ha haft gör verkligen att man får ångest att fara till jobbet. Å skulle ha den imorrn också, men då är det ju tur att man har några snälla jobbarkompisar. En erbjöd sej att ta den så jag fick en annan, kortare tur, men får ta ut lön för den jag skulle ha jobbat. Värt! Delad tur imorrn också.

God natt!

Umeå

Har vare en jättetrevlig helg i Umeå. Åkte med bussen kl 10 på morron, pigg å gla?! Fick sällskap av Emil som också skulle till Umeå. När jag kom dit gick vi å åt. Blev subway, va typ fullt överallt. Men det var gott. Sen stan å shoppa. Fast jag gav som upp shopping ganska snabbt. Va så jävla mycke folk, man blev ju helt slut i skallen. Blev iaf en t-shirt å strumpbyxor, som är väldigt hela å fina idag.. Sen hem till Jonas å Madde å beställa mat, duscha å gör sej klar. Å sen börja festa. Lekte massa roliga lekar. Inte så bra kanske å leka dricklekar. Det finns en viss Johanna som brukar bli lite för full då. Men det var kul iaf. Sen ut på corona där det var jättemycke folk. Skitkul! Sista timmen stog jag typ i baren hela tiden å pratade med folk ;) Naajs! På "efterfesten" spelade vi lite 8bitars mario. Jag ägde. Det var roligt, typ hundra år sen jag spelade det. Å idag har jag typ sett hela Umeå ungefär. Tog fel buss så åkte långt som fan. Fatta inte vars jag var. Men tur det var en snäll busschaufför, så tillslut fick jag mej dit jag skulle :P
Det var en mycket lyckad helg. Bilder kommer sen.


Fredag

Blev inte så mycket till packning igår. Så då måste jag alltså göra det ikväll. Fan va jobbigt. Men är man smart så är man. Är hemma i frostkåge nu nåra timmar tills jag ska tillbak på jobbet. Hatar delade turer som fan. Förstör ju hela dagen! Men imorrn åker jag iaf till Umeå, så det ska bli kul :)

Å idag fyller Hanna 20 år. Grattis Grattis! :) Hon är i Luleå idag å firar sin födelesedag och har lovat att ragga upp nån snygg lulekille till mej också ;)




Nu ska jag typ sova ett tag innan jobbet.

Tjiiing

Torsdag

Har jobbat hela dan idag också. Åt lunch hos mormor. Fick bärpaj till efterrrätt. Supergott :)
Ikväll ska jag börja packa lite för Umeåresan på lördag, för imorrn jobbar jag delad tur så då ska jag hem till frostkåge på dan å sen slutar jag kl 9 på kvällen å då tror jag inte jag är så peppad på att packa. Nu blire en promenad, sen packning, sen tvn, sen sängen ;P


Onsdag

Idag var det som en händelselös dag. Har jobbat hela dan. Sen for jag å Sofie på öb å köpte luftmadrasser. Få se hur länge dom håller. Hoppas dom håller i helgen iaf ;)

Är som peppad på Umeå i helgen. Först shopping på dan på lördag sen till Jonas å Madde å festa, sen utgång :)

Skööön dag!

Imorse vaknade jag före 10. Åt frukost å for ut å gick en sväng. Sen tog jag bilen å for hem till Frostkåge. Var så himla härligt ute idag, så har vare ute å lekt lite fotograf. Tog även med mej mamma å brorsan å for ut till havet så Engla fick bada lite. Hon älskar att bada.

   





   



    




Det var några av bilderna :) Hur härligt dag som helst! Nu blire snart middag. Sen ska jag hem å fara å träna.

ByeBye


Prinsesstårta

Sitter på jobbet nu å har väldigt lite å göra. Ganska skönt. Har käkat prinsesstårta. Av nån anledning har dom typ jämt tårta här. Vet inte varför. Kanske ha tänkt gö upp oss.  Men gott vare iaf. Åsså har jag sutte här å surfa runt på olika sidor. Men dom har ju världens segaste internet här. Går ju knappt framåt.  Nu ska jag fara till nästa tant å se vad hon pysslar med.

[prinsesstårta.png]

Tack å hej!

Måndag

Såg Forgetting Sarah Marshall me Sofie, Micke å Krille igår. Den var bra. Ganska förutsägbar, men jag tycker ändå om såna filmer. Dom är som mysiga ;)


Nu blir det duschen, sen middag å sen jobb. Trååk. Men vill man ha pengar så har man inget val...

heeeeeeeeeej

Utmanad

Blev utmanad av Elina så måste ju anta den utmaningen ;P

5 saker i min frys
Laxfilé
Köttsoppa
Wokgrönsaker
Fiskpinnar
Matlådor (rester)

5 saker i min garderob
Klänning
Skärp
Bh
Jeans
Leggings

5 saker i min väska (har bara väska på fest så då blir det den)
Guldpungen ;)
Kamera
Mobil
Parfym(ibland)
Nycklar

5 saker i badrumsskåpet
Smink
Hudkräm
Hårgrejs
Örhängen
Kam

5 saker i min bil
SKRÄP
Gamla scheman
Skor
Skivor
Rattmuff


Nu utmanar jag steeniis å systeryster :)


Kalas

Igår hade vi överraskningskalas för Jenny. Bakade en jättegod kladdkaka å satt å spelade spel hela kvällen. Va jättekul :)
Blev som en  tjejkväll plus Simon ;P

Här kommer lite bilder, men var inte många som blev bra. Alla såg typ skittrötta ut å konstiga ut..haha. Jag skyller på kameran!


Jenny och Sara


Charader - Sofie, Jenny och Madde


Simon och jag

Ja, sen fanns det typ inga fler bilder som går lägga ut...



Nu blir det en promenad :)

Hoooojj

Lördagkväll

Blev en trevlig kväll, även fast jag var typ opeppad på allt tidigare idag.
Men skriver mer å lägger in bilder imorrn. Nu sängen!

Natti


Lördag

Så härlig dag idag. Sol! Me like! Kanske blir en brittsommar. Vem vet. Va ut å gick på förmiddan. Gick till ridhuset å tillbak. Var så skönt. Man blev som så glad när det var sol å allting är så fint ute nu.

Mindre bra var ju att jag for tillbaks till elgiganten idag å dom hade ingen sladd som passade min kamera. Inte heller nån minneskortgrej. Så då blev det bara att lämna tillbak den jag hade köpt å få tillbak pengarna. Få se om jag orkar mej till nåt annat ställe till veckan å se om jag hittar nån. Skulle ju som vara väldigt bra å ha.

Åsså har jag funderat på att skaffa mobilt bredband före jag far till Norge. Är ju som ganska bekvämt. Den som lever får se. Förövrigt så börjar jag ha lite smått ångest för Norge. Kom ju säkert bli skitkul, men jag lämnar ju allt här hemma. Man har ju som tryggheten här. Familjen å alla kompisar å allt som man är van att det alltid finns där. Men samtidigt kan man ju inte fastna här i lilla skell resten av livet. Jag kommer ju ändå hem om några månader. Meeen jaa. Usch. Kom å ligga gråta på kvällarna för att jag saknar alla så mycket..haha :P Nä, det är ju ett tag kvar. Ska försöka ta tillvara på dagarna här innan jag far.

Vad händer ikväll?! Jag är veligast i världen. Ååååh!

Nu blir det duschen, sen kolla om det finns nån mat i kylen/frysen.

Ciao

fredag

Blev att fara hem till frostkåge ikväll. Linus har fixat lite på min dator. Åsså ha vi käkat kebab. Har även hunne va ut en sväng me lilltjollret :)

Nu har vi sett Wanted, mycket sevärd film :) Nu är det en annan film på 1an. Final call. Tror jag ska se den..verka typ bra ändå :)
 

Puss å Kram


Spännande

Blev inte så spännande kväll igår. Satt i soffan å såg på tv hela kvällen. Fast det var ganska skönt ändå. Var så jäkla trött. Så det blev en tidig kväll igår. Idag är det en jättespännande dag också. Tvättar! Åsså körde jag till elgiganten för att byta usbsladden till kameran som jag köpte i onsdags. Men då hade dom inventering idag å öppnar inte förän 14. Vafan. Störigt. Det tog typ 4 månader innan jag fick mej iväg å köpa en sladd. Å när jag väl gjort de så är det fel. Å när jag ska byta den så är det inte öppet. Jaa..får väl försöka orka fara senare idag då...

baaaaaaaaaaajj

Torsdag

Den här dan gick ganska fort ändå. Men var så jäkla trött imorse. Kändes mycket skönare att ligga kvar under duntäcket å sova. Men nu är det över iaf. Och jag är ledig till på måndagkväll. Såå skönt!

Nu ska jag försöka he mej ut å gå. Kändes skitjobbigt. Men jag måste. Blev ju typ ett fetto igår. Satt i buss å bil i typ 10 timmar å tryckte godis plus lunch/middag på max. Så nu måste jag ut å he bort allt godis å skrov. Haha jävlar va långt jag får gå då!! Nämen en liten sväng iaf :) Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.

Tjingtjong

Roadtripen

Nu är jag hemkommen från jag å Mickes roadtrip till Härnösand. Va som en trevlig dag. Gick typ fort ändå :) Även fast det var väldigt mycket sittandes å träsmak i arslet. Men de va nice! Å Micke blev en bil rikare...å nåra tusen fattigare.

For halv 8 imorse å var hemma kring 6 tiden. Så vi gjorde det ganska bra ändå tycker jag.
Här kommer lite bildbevis....


 Då var vi alltså påväg till Härnösand. Parkerade längst fram i bussen.

 Endast 5 mil kvar...

 Han som alltid är normal på bild ;)

 Högakustenbron

 I nybilen

 Åsså va vi tvugna gå in på statoil å köpa en skiva. Var som stort utbud där :P

 Det var ganska fint längs höga kusten. Mycket berg å dalar å vatten. (Gick sämst å ta genom rutan)

 På väg hem i nybilen å även ny doftgran :D (viktigt)


Det var det. Naajsbajs

Nu när jag kom hem var min lägenhet invarderad av en liten syster. Grejer överallt. Men hon var då inte ens här å går inte få tag på. Nu ska jag ringa å höra om Sofie är hemma, sen blir det duschen å tvn. Sen sängen. Jobb imorrn. 7-4. Not nice!

See ya!

Höst

En till segdag å kallt som fan imorse. Fick skrapa rutorna på bilen. Åsså va ju bilen inte frisk heller. Tror han inte tålde kylan så bra :P Fick mej typ inte uppför solbacken när jag skulle hem. Men när pappa kom å kolla på bilen så gick den ju som vanligt. Såklart. Typiskt!

Börjar verkligen vara höst nu. Kallt å mörkt. Men är ju som ändå lite mysigt på nåt sätt också. Åsså blir det som fint ute :)


Några bilder jag tog för nått år sen. Myyys :)

       


Imorrn blir det roadtrip :P

Good Night!




Seeg

Seegdag idag. Jobbade 8-12 idag åsså ska jag tillbak å jobba ikväll också. Är trött som fan idag. Sov skitdåligt inatt. Fick schemat idag. Va typ hyffsat ändå. Men många skitturer på 3 timmar. Ovärt. Jajja. Sova nu. Gonatt

Söndagkväll

Ikväll blev det pizza med Sofie, Micke å Krille. Sen en biltur å kolla på stugor i bjässviken å sen in i kåge å så.  
Va som mysigt. :) Åsså ringde Hanna å berättade att jag sak jobba delad tur imorrn. Jippie. Skitkul. Men jag jobbar iaf me Hanna på kvällen så det var ju bra. Åsså fick jag veta att jag bara jobabr en helg på 6 veckor. Inte helt fel. Hade typ skitskön vecka den här veckan. 3 dar, å bara en kväll å ledig helgen. Naaajs. Nu tvn. Sen ska jag sova.

Kuuul :)

Blev fest igår..haha. Verkligen inte planerat. Men hade skitkul :) Typ kl 6 bestämde jag å Sofie att vi skulle festa. Men det var ju som ett litet problem bara. Vi hade inget dricka. Å systemet var ju ganska stängt då. Så då ringde vi runt till folk å försökte få tag i nå drickbart. Fick en vinare (rödvin:S) av mamma, nåra cube av Krille, nåra öl av Nina. Tillslut hade vi dricka för typ 2 fester. Så när vi hade fått tag i allt dricka for vi till Adam. Jättekul. Roligt å träffa nytt folk. Å väldigt oful lägenhet/hus å väldigt ofula människor ;) Det gillas!

     
   

Tog inte så mycket kort igår. Men var en riktigt trevlig kväll :)

Nu ska jag försöka sova ett tag, sen blir det pizza :D

Film

Igår kom ju som sagt Emma å Emma hit å skulle göra sej klara för festen i Pite. Blev också å käka en familjepizza till middag. Niiice!
På kvällen blev det film me Micke, Krille å Anna. Såg först nån rysare. Vet inte ens vad den hette. Inte så bra. (vad var det jag sa?!) Men sen såg vi en komedi istället. Mycket bättre. Haha. Ganska sjuk. Men då är man ju lite sjuk själv så :P Den va bra iaf!


Ikväll ska jag till Sofie, vi får se vad vi hittar på..kanske blir bowling. Skulle va kul. Va ju som ett tag sen.
Nu ska jag duscha, sen bara ta de lugnt ett tag innan jag ska fara. Å jag tror faktiskt jag ska köra bil ikväll. Har vare duktig å inte använt bilen till nånting förutom till jobbet å hem till frostkåge. Annars har jag cyklat. Men ikväll tror jag bilen ska få sej ut en liten sväng. Mina ben är typ helt döda.

Ha en kul kväll!

Fredag

Har ont i hela kroppen idag. Går som en gammkärring. Men det är ju som skönt också. Känns ju att man har gjort nånting :P

Har komme på att jag saknar skolan lite. Inte högskolan då, utan typ gymnasiet å högstadiet. Man träffade sina kompisar varje dag. Satt å fika, åt, prata å tjollra. Sen va vi ofta me varran på kvällarna å helgerna också. Men hur är det nu då? Alla jobbar på olika ställen å olika tider. Inte ofta man träffar alla samtidigt. Å verkligen inte varje dag. Skittråkigt. Vill gå skola igen. Så jäkla skönt.

Nu är Emma å hennes kompis Emma här. Dom ska på fest i Pite ikväll.

Få se vad jag hittar på ikväll :)

Tjiiing

Döööd

Kom just hem från friskvårds. Var på PTcirkel. Alltså cirkelträning med personlig tränare. Jag är typ helt död nu. Mina händer skakar. Men ändå så jäkla skönt. Sista varvet fanns det inte mycket ork kvar. Kände mej helt död. Det bara spruta svett. Vi gick genom typ varenda muskel på hela kroppen plus puls. Jobbigt som fan. Kom å sova som en gris nu. Ångra lite att jag cyklade. Var hur jobbigt som helst å cykla hem. Bruka ta typ 10 minuter å cykla från mej in till stan. Men hem, från Sofie till Ica tog det säkert 15-20 minuter. Åsså va jag ju tvungen in på Ica å handla lite. Kändes ju inte så supertrevligt. Svettig å äcklig. Meeen...


Nu väntar duschen, sen blire Top Model å fika :)


Torsdag

Vaknade imorse av att grannarna borrade i väggen. Kul! Steg iaf upp då å for ut och gick. Elljusspåret igen. Fast andra hållet. Omväxling förnöjer..tyyp :P Sen gick jag å mötte Emma som var på skolan. Hon ville ha min nyckel så hon kan komma till mej imorrn ifall jag inte skulle vara hemma. Nu har jag diskat å lagt in kläder å dammsugat i köket. Roligt. 

Å pissmsn funkar inte idag. Kan inte logga in. Jävligt störande. Men det brukar väl inte hålla i sej så jättelänge när det blir så. Hoppas jag iaf... 

Det är som kul när man är ledig en hel vecka å alla andra jobbar eller har skola. Är typ värdare å jobba då. Då träffar man ju lite folk iaf :P Nog för att det har vare jävligt skönt å få sova länge å inte behöva tänka på nånting. Hade jag gått skola hade jag ju också vare "ledig" ganska mycket. Men då är det ju en massa hemmaplugg. Man har ju alltid i bakskallen att man borde plugga. Man kan typ aldrig slappna av helt. Åsså är det ju en massa dyra böcker man måste köpa också. Det är så jäkla skönt att jag inte går skola alltså. Ångrar det inte en sekund.

Tidsfördriv

Blev en promenad till ikväll med syrran. Sen kom Krille med en kladdkaka. Det tackar man ju inte nej till. Åsså har jag försökt få till min blogg igen. Men blir så jävla störd när det inte blir som jag vill. Menmen. Nu har jag sett typ världens sämsta film.
 Paris Hilton måste ju vara den sämsta skådisen jag nånsin sett. Hon såg typ drogat ut. Fast vad ska man förvänta sej av Paris Hilton?!  Pissfilm. Se den inte.
Jaja, de va då lite tidsfördriv iaf. Va ju ingenting sevärt på tvn iaf.

Imorrn blir det en prommis på morron, sen typ städa å sånt kul. På afton blir det att cykla iväg till Friskvårds å gymma lite :) Det är så jäkla skönt att träna. Har typ blive överenergisk eller nåt. Imorse när jag var ute å gick fick jag typ lust att springa. Kändes som jag skulle kunna springa en mil. Men jag sket i det. För det första så hade jag som lite fel kläder för att springa. Sen så hade jag nog blive ganska besviken när jag inte hade orkat så mycket som det kändes ;)

Laaater!

Msn?

Vet inte om det bara är mitt msn eller allas som är lite knäppt idag. Ser typ inte om nån skriver å endel är offline fastän dom inte är de. Konstigt å jävligt störande.

Onsdag

Den här dagen bjöd inte på så mycket. Kunde inte sova inatt. Jobbigt som fan. Låg å snurra till 5. Då gav jag upp, steg upp, åt lite fil å såg på tv ett tag. Är som mycket bra på tv kl 5 på morron! Klockan 6 gjorde jag ett nytt försök att sova. Gick bättre. Sov till 11 typ. Frukost. Sen promenad. Blev elljusspåret idag. Har typ aldrig gått hela det. Men det var härligt. Sen har jag typ sutte å sett dåliga tv-program halva dagen. Nu sitter jag å väntar på syrran som ska komma hit.

Bilder å träning

 Nu kommer lite bilder från bastukvällen :) Fler finns på apan!


Vattenkrig i duschen..eller nåt :P


bastun :)

Sofie, Jenny å jag :)

Ikväll har jag å Sofie vare å tränat på friskvårds. Först en halvtimme kondition, sen trekvart core (mage å rygg) Plus att jag cyklade fram å tillbaks. Men det var härligt iaf. Lär ju kännas imorrn!


Kycklingburgare, Colin McRae och Simning

Kvällen bestog alltså av kycklingburgare, tv-spel å simning på edda.
Jag Micke å Krille for på max å köpte lite mat åsså for vi å käka hos Joel. Jag åt min GI kycklingburgare som jag har börjat äta dom senaste gångerna. Jättegott. Åsså blev det lite tvspel. Colin McRae. Jag var verkligen sämst i världen å dom satt bara å garva åt mej. Dom är såå snälla. Då gick de då ännu sämre å spela. Det var deras fel. Haha :D Men det var trevligt iaf. Sen for jag å Sofie å simma på edda. Ganska skönt. Efter det blev det en promenad hem. Nu ska jag fika lite, sen blir det soffan å Sex and the City om en timme :)

   

God Natt


Snorleifs

Haha i fredags lyssande vi på snorleifs...haha lyssnade lite nu också. Haha. Helt sjukt. Sitt fan å skrattar för mej själv. Men har man dålig humor så har man :D

8 september

Ledig idag..å kanske hela veckan. Har då inte fått veta nå än iaf. Jobbade sista dan igår av mina 6 dar. Sen blev det film hos Micke. Idag sov jag typ halva dan igen. Värt! Åsså ha jag vare ute å gått en sväng och handlat lite.

Å idag fyller Jenny år! Grattis Grattis! :)

Jenny å jag i snygghåret :D


Få se om det blir å fara på edda å simma ikväll eller. Skulle som vara skönt. Men skulle verkligen behöva fara på friskvårds snart också. Blev som inte så mycket i veckan.

Söndag

Värd dag! Sov typ 12 timmar inatt. Å idag tvättar jag, skitkul..men de behövdes då verkligen. Sen ikväll ska jag jobba igen. Det är så tråkigt å jobba kväll. Dagarna går mycke bättre. Menmen..



Haha

Var en kul dag igår! Var tillåme kul på jobbet. Å de är inte ofta alltså. Höll fan på skratta ihjäl mej. Men det var så jävla jobbigt. För jag fick verkligen inte skratta då. Jag å Hanna hade fare på ett larm till en tant å hon va ju som orolig å så. Å mitt i allt fick jag nåt jäkla skrattanfall. Jag höll verkligen på dö. Det bara spruta tårar. Å då börja ju Hanna skratta som fan också. Det gick inte sluta alltså. Å tanten trodde ju vi skratta åt henne. Stackarn, hon låg där å trodde hon skulle dö å vi står där å asgarvar. Haha..jag skrattar fan när jag tänker på det. Helt sjukt vare. Är inge bra å jobba med Hanna tror jag. Vi är som dåliga på jobba å bra på göra annat när vi är på samma ställe :P

När jag kom hem vare bara att börja med maten. Åsså kom Krille å Micke hit å höll mej sällskap medans jag lagade mat. Sen kom Jenny..hon var först. Helt chockad blev jag. Händer inte ofta :P Sen kom Sofie å Anna också. Efter maten gick vi ner till bastun å bastade. De var kul! Sen till Krille å leka lite sanning eller konsekvens :D Sen hem å fylleblogga å sova :) Men kul kväll vare!

Nu blire snart pizza tror jag :)

ikväll

ed vA KUL--HJAHA..jooooooooooooooo....hahah jag skriv mer imorrn
 gonatt sov gott

Idag

Efter jobbet idag skulle vi igentligen fara å träna på friskvårds..cirkelträning. Men då ringde dom å sa att passet var inställt så då blev det ingen träning den här gången heller. Fast då kom sofie hit åsså for vi ut å gick en sväng. Åsså gick vi vilse i elljusspåret..haha då är man duktig :D Sen gick vi på ica åsså handlade jag för middan imorrn. Ska bli kul. Först ska vi käka, sen blir det å basta...lugn vinkväll hette det sist. Haha..få se hur det går den här gången!

Nu börjar snart Hells Kitchen. Sen äre Sex and the City. Få se om jag orkar se det ikväll.

Tjiiing


Onsdag

Jag har inte orkat fortsätta med bloggdesignen, så nu får den vara lite halvklar ett tag :P

Blev ju så jag jobbade eftermiddan idag..gick tokfort. Åsså fick jag lite mer jobb också. Ska jobba heldag imorrn, heldag på fredag, kväll på lördag och kväll på söndag. Blev 6 dagar i rad. Hoppas jag får vara ledig på måndag bara. Men det är ju som bra jag får jobba iaf. Kan ju va bra å ha lite pengar när jag far till Norge. Nu vet jag ju att jag har jobb när jag kommer dit, så det är ju inga problem..men det är ju inte billigt där, så det kan ju vara bra å ha lite extrapengar...

Nu när jag komme hem ställde jag mej å lagade mat. Hade över ett kilo köttfärs. Så gjorde spaggetti å köttfärssås..blev 2 matlådor..åsså gjorde jag en paj också som jag ska frysa in. Är som bra å ha massa klar mat. Nu är frysen typ full me matlådor. Gjorde ju Morotslasagne å en annan maträtt (har inget namn) förra veckan, så då blev de ju några matlådor också. Sen så var jag ju å åt hos mormor i veckan så då fick jag me mej hem lite mat också :D

Pissväder idag. Har regnat hela dagen. Trååk!! Men ikväll börjar ju Idol, så då blir det å se de! :)

Jobb istället

Jahapp..blev ändrade planer idag då. Skulle igentligen tvätta idag åsså hade jag tänkt fara å träna. Men icket. Ringde från jobbet nu, var en som var sjuk..så jag måste jobba hennes eftermiddag. Det är gasnka typiskt. Nästan varenda gång jag har bokat tvättid så har det blive nånting så jag måste boka om. Sen så drömde jag inatt att jag var på gymet..haha. Så jag avr nog väldigt peppad på att träna idag! :D Men jag ska väl vara glad att jag får jobba.

första skoldagen

Idag är det första skoldag igentligen. Jag ångrar verkligen inte att jag hoppade av. Jag kom ju å sakna nåra i klassen, men dom kan man ju faktiskt träffa ändå :) Skolan kom jag verkligen inte å sakna.

Idag har jag skickat 3 böcker, så nu blev man typ 400 kr rikare. Sen va jag ut å gick en sväng..åsså har jag städat lite. Fast de ser fortfarande ut som ett bombnedslag här. Jobb ikväll, tråktur. Men de är ju pengar iaf. Har inte jobbat en enda kväll eller helg sen somarschemat tog slut. Men nu lär jag ju få varannan helg igen när jag får min rad.


joo

Ja, nu ha vi vare på stan, käkat å tränat. Köpte en ny sportbh, eftersom jag har borta min andra. Har typ borta allt sen jag flyttade. Åsså köpte jag ett par träningsbyxer också. Sen gick vi på ica å köpte lite sallat å gick ner till parken å satte oss. Sen iväg till Friskvårds. Lite dummare tid å träna. Va ju typ mycke folk där..å nästan bara killar, så man känner sej ju som bra. Men va skönt å träna iaf :)

Jag ahr som inte fattat än att jag ska till Narvik. Ligger ju typ långt upp i någerst. Nästan vid riksgränsen. Men då kom jag ju säkert va där över jul också. Är väl lite småtråkigt...Men då får ni komma å hälsa på mej :D

 Härligt! :D


Håller på ändrar å tjollrar med bloggen..å nu råka typ alla länkar bli osynliga..vet inte hur jag ska få tillbaks dom. ajja de löser sej säkert:P

JOBB :D

Oj, shit...jag är i shocktillstånd just nu. Skickade in CV och personligt brev till Narvikfjället för en timme sen typ. Och dom svarade efter 10 minuter typ att dom ville ha mej. Gud ändå...så jag ska alltså till Narvik i december å vara där till maj..ett helt jävla halvår. Åsså ville dom typ att jag skulle vara där nästa sommar också. Men de behövde jag inte bestämma nu..så de får vi se om :)

Å imorse ringde jag å frågade om vik nånstans i stan. Men hon hade som inget just nu. Men nu ringde min chef i ersmark å frågade om jag ville ha en vikrad där...så då tog jag det. Ska ju ändå bara jobba till December, sen far jag till norge :D Herregud, ajg vet typ inte vars jag ska ta vägen. Måste ringa mamma nu...blev mycke idag..

Nu ska ajg snart fara till stan å träffa sofie åsså ska vi shoppa lite, sen ska vi käka nånting, sen blir de å fara på friskvårds å träna lite:)

RSS 2.0